Postęp nie będzie trwał wiecznie, myślę, że w którymś miejscu się spotkamy. Jestes tuż, tuż

Moderator: infernal
Wpadnę z aparatem pod ratusz popatrzeć i pokibicować. Jaki masz numer ? Jak Cię znajdę (to kameralny bieg), to pogadamykapolo pisze:W niedzielę 5 km w ramach Bemowskiego Biegu Przyjaźni. Planuje pobiec cały bieg poniżej 5min/km. Jak forma będzie, to po połowie dystansu przyspieszę. Nie napalm się na rekord ale miło by było pobiec poniżej 24’. W październiku jeszcze dwa starty na 5km.
Wlaśnie miałem pisać o swoim numerze.krunner pisze:Dobra, zrobiłem trochy "internet spying"i znam Twój numer. Poza tym zamieszczasz zdjęcia i trudno będzie Cię nie poznać.
krunner
ps. Powodzenia Numerze 52! To będzie dobra prognoza przed 10k, ile jesteś w stanie podbiec 10k
no ale powiem Ci że zadziwiająco lekko idą mi podbiegi w tempie ok. 4:30 - dla sprawdzianu spróbuje polecieć tak 600-800m po płaskim - zobaczę jak mnie to obciąża oddechowokapolo pisze:Dzięki.
Nie lubię tych interwałów, ciężko się je biega. W czwartek 3x 1, km. Bartoszak to kat.
Ostro idziesz z siłą. To na pewno zaprocentuje w przyszlości, ale zmęczenie może wpłynąc na tempa interwałów.
Ja w czwartki robię 6 x 1,12 km (planowo 6x1)kapolo pisze:Nie lubię tych interwałów, ciężko się je biega. W czwartek 3x 1,8 km. Bartoszak to kat.