Kiedyś trzeba będzie jakiś pływacki sparing zrobić

Moderator: infernal
proponuje 11 sierpień GdyniaMartyna_K pisze:Kiedyś trzeba będzie jakiś pływacki sparing zrobić![]()
![]()
yhy triMartyna_K pisze:A cóż jest 11 sierpnia w Gdyni? Jeśli triathlon to odpadam ze względu na bieganie,ale jeśli zawody pływackie-to wchodzę w to
to nie jest mój plan, ja mam tylko pozwolenie na jego kopiowaniemar_jas pisze:Co tydzień ładujesz te setki, to jakiś Twój autorski plan? 20 x 100m...co to daje? bo jakośpierwsz raz się z tym spotykam...hę??
hehe, wtedy co za Ole B.Aniad1312 pisze:No no...Gdynia...jeszcze powiedz, kiedy mamy trzymać kciuki
Ola też startuje? 11 sierpnia...Hm, akurat mam wtedy wolne...panucci10 pisze:hehe, wtedy co za Ole B.Aniad1312 pisze:No no...Gdynia...jeszcze powiedz, kiedy mamy trzymać kciukii Pulchniaka, czyli 11 sierpnia
moze chcesz poopalać ciałko nad naszym polskim pięknym morzem co
? a nóż weźmiesz udział
?
ja juz też prawie miałem dośćKrzychu M pisze:Po pierwsze fajny trening łączony.Nawet jak czytam to mam dość.![]()
juz dziekujeKrzychu M pisze:A najważniejsze,że teraz będę mógł trzymać kciukasy za wystep w Gdyni.![]()
tak połówkaKrzychu M pisze:Czy to jest połówka IM?
no baaa! Ola w takich zawodach to prym wiedzieAniad1312 pisze:Ola też startuje? 11 sierpnia...Hm, akurat mam wtedy wolne...