Moderator: infernal
to zależy! jak biegasz tylko po lesie to aż pragniesz czegoś innego niż szum lasu itp. bzdety leśne! Ja tylko z mp3!miniozam pisze:słuchawki w lesie to jest grzech! :D
jarzyńska jest w miare młodaMartyna_K pisze:Jest jedno rozwiązanie-znajdź sobie dziewczynę,która śmiga dychę szybciej od CiebieDwa w jednym
no przecie wiem o tym, tylko Gifa chciałem podpuścićAniad1312 pisze:Panucci, no co Ty...już dawno prześcignęła, tylko w swej skromności tego głośno nie mówipanucci10 pisze: no chyba że....Ty Martynkocichaczem biegasz , walisz kilometry masakryczne wiec i pewnie niebawem Gifa prześcigniesz co
?
Ja tam lubię gdy ktoś zwraca na mnie uwagę, zwłaszcza jak robię mocniejsze treningi, wtedy przynajmniej jest motywacja i się ładniej biegnie i szybciej :PMartyna_K pisze:A co to mi tutaj za swatanie? Prawdziwi biegacze unikają wszelkich rozpraszaczy...![]()
Artur, ale Ty chyba na treningach nie ganiasz za dziewczętami, ze śpiewem na ustach...miniozam pisze:Gife daj ogłoszenie na bieganie.pl: "szukam dziewczyny która biega dychę poniżej 35 minut..."
Oczywiście nie tylko do wspólnego biegania :P
Polemizowałabym. Hue hue.Gife pisze: Charakter daje popalić kobietom, ale one to lubią![]()
Słusznie, słusznie, popieram,Gife pisze: Wolę inne sposoby polemiki z pcią pikną![]()
Nie no, to zbyt hardcorowe rozwiązaniezoltar7 pisze:Słusznie, słusznie, popieram,Gife pisze: Wolę inne sposoby polemiki z pcią pikną![]()
bo jak mówi stare ludowe powiedzenie: Jak chłop baby nie bije to wątroba w niej gnije.
Zbyt mało, oj, zbyt małoMartyna_K pisze:Gife,a poza bieganiem jakaś sprawność,siłownia czy cuś...?