Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

aaa i jeszcze to, czyli moja Tori zaraz będzie krojona :)
Obrazek
PKO
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale że Ty ją będziesz kroił? :orany:

Rower git. Tak w ogle, to ile razy widzę zdjęcie roweru, to się zastanawiam, czemu mi się one nie udają. Tzn nie wiem, czy się udają czy nie, bo chyba jeszcze żadnego nie robiłam :hahaha:
Awatar użytkownika
kwitka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:26
Życiówka w maratonie: 4:11:23

Nieprzeczytany post

Alez przepisami zarzucacie dziewczyny :hej: -ubawiłam sie na koniec dnia :hej: Bo dzis własnie takie potrawy "gotowałam" w ciagu dnia w pracy! Kup- otwórz- zjedz, w tym guscie! Prawie jak Nigella :spoczko:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Rower git. Tak w ogle, to ile razy widzę zdjęcie roweru, to się zastanawiam, czemu mi się one nie udają. Tzn nie wiem, czy się udają czy nie, bo chyba jeszcze żadnego nie robiłam :hahaha:
Z pracową koleżanką miałyśmy fazę na focenie rowerów, odkąd jej zdjęcie jakiegoś jubilata z siatą zawieszoną na kierownicy dostało wyróżnienie w firmowym konkursie foto pt. "Wiosna we Wrocławiu" ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
jacdzi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:
Aniad1312 pisze:Rower git. Tak w ogle, to ile razy widzę zdjęcie roweru, to się zastanawiam, czemu mi się one nie udają. Tzn nie wiem, czy się udają czy nie, bo chyba jeszcze żadnego nie robiłam :hahaha:
Z pracową koleżanką miałyśmy fazę na focenie rowerów, odkąd jej zdjęcie jakiegoś jubilata z siatą zawieszoną na kierownicy dostało wyróżnienie w firmowym konkursie foto pt. "Wiosna we Wrocławiu" ;)

Zdjecie wygralo nie tylko z uwagi na rowerowy motyw ale tez z uwagi na PIEKNY plener, przeciez zdjecie robione we Wroclawiu!
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze: Pierwszy się nie sprawdził.
PaczPani, mi przy zeppelinach, biegało się ostatnio rewelacyjnie, co prawda słuchałem oryginału a nie jakiejś nędznej przeróbki, może dlatego :)
także dałbym jak piszesz drugą szansę, nawet w wykonaniu kasi :)
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

co do treningu to nie bede sie powtarzał bo uznasz to za kopiuj - wklej :) a sama dobrze wiesz ze trening wyszedł Ci super :) ale zastanawiam sie jak przy takiej muzyce mozesz biegac tak szybko :bum: ? Ja musze miec w uszach co z kopem :) cos w TAKIM stylu :)
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:ale zastanawiam sie jak przy takiej muzyce mozesz biegac tak szybko :bum: ? Ja musze miec w uszach co z kopem :) cos w TAKIM stylu :)
Wy to biegacie przy absurdalnie wolnej muzyce..Tempo 4/4 jak tutaj :spoko: :
http://www.youtube.com/watch?v=Rc7xxFcM9XI lub nieco wolniej http://www.youtube.com/watch?v=Rk78yx0AFXw :spoko:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Ania, trzeci plik jest BOSKI!!!
Skąd Ty takie perełki wynajdujesz, to ja nie wiem :lalala:

A wiesz, domowe pesto chyba nie jest mi pisane, bo miały być migdały w domu, a jednak nie było; miała być oliwa z oliwek,a nie było :hahaha:
I zjadłam dziś makaron z tym lidlowym- pyszniutkie! Moja porcja była mocno słuszna :spoko: Próbowałaś też pomidorowej wersji? :usmiech:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Panucci, no jak to? Rytm jest, ucho słyszy, noga biegnie :)
Gife, ta muza kojarzy mi się z takimi sklepami, co jak do nich wchodzę, to zaraz wychodzę :hahaha:
Concordia, pomidorowego nie :) co do muzyki...a to wiesz...coś tam włączę, gdzieś przełączę i samo wpada ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mi muzyka przy bieganiu ma przede wszystkim nie przeszkadzać. Techno raczej odpada, bo się wtedy stresuję ;) Mam żelazny repertuar biegowy w postaci soundtracku z "Helikoptera w ogniu", albumu Petera Foxa (taki niemiecki raper), Cafe Del Mar vol. 5, a ostatnio przypasował mi "Origin of symmetry" Muse (płytę znam na pamięć ;) ) - wszystko to fajnie się sprawdza przy wybieganiach. A jak biegam coś szybszego, interwały czy cuś, to zazwyczaj bez muzy, bo chcę się skupić na sygnałach, które wysyła mi organizm. Czy też w ogóle spróbować je wychwycić :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
piotr_j
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:40
Życiówka w maratonie: 03:44:07

Nieprzeczytany post

To mają być kawałki do szybkiego biegania? ;)
Spróbujcie tego
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Concordia - bo do pesto nie daje sie migdałów tylko nasiona pinii - można je zastąpić orzechami nerkowca, albo jeszcze lepiej i prościej - lekko prażonym i i rozdrobnionym słonecznikiem - tylko przypadkiem nie solonym :)

Ania - trzeci kawałek też jest jednym z moich ulubionych, chociaż na codzień moje klimaty leżą nieco gdzie indziej :) ; bo o tym, że biegasz jak w moich marzeniach to już pisać nie będę :oczko:
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Ania, kawałek Kasi K. bardzo fajny, mi właśnie takie coś daje kopa, szybkie tempo i gitary :)
Kowalska w latach 90. potrafiła pozytywnie zaskoczyć - a "Cukierek" lubię zwłaszcza z tego medley'a :D
Mnie się fajnie jako "dawcy" tempa sprawdzają instrumentale Luxtorpedy (Litza i s-ka), np. ten:
Zwei Lupusen
Z moją kadencją idealnie dają nogom sygnał do 5:50-6:00, czyli fajny max I zakresu na dłuższym wybieganiu ;)
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Aniu, to ma być spacerówka? Ja chyba bym nóg z tyłka nie wyciągnął przez tydzień po takiej dawce "spaceru" ;)
Brawo, poniedziałkowy trening też bardzo ładnie Ci wyszedł :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ