Moderator: infernal
Z pracową koleżanką miałyśmy fazę na focenie rowerów, odkąd jej zdjęcie jakiegoś jubilata z siatą zawieszoną na kierownicy dostało wyróżnienie w firmowym konkursie foto pt. "Wiosna we Wrocławiu"Aniad1312 pisze:Rower git. Tak w ogle, to ile razy widzę zdjęcie roweru, to się zastanawiam, czemu mi się one nie udają. Tzn nie wiem, czy się udają czy nie, bo chyba jeszcze żadnego nie robiłam
kachita pisze:Z pracową koleżanką miałyśmy fazę na focenie rowerów, odkąd jej zdjęcie jakiegoś jubilata z siatą zawieszoną na kierownicy dostało wyróżnienie w firmowym konkursie foto pt. "Wiosna we Wrocławiu"Aniad1312 pisze:Rower git. Tak w ogle, to ile razy widzę zdjęcie roweru, to się zastanawiam, czemu mi się one nie udają. Tzn nie wiem, czy się udają czy nie, bo chyba jeszcze żadnego nie robiłam
PaczPani, mi przy zeppelinach, biegało się ostatnio rewelacyjnie, co prawda słuchałem oryginału a nie jakiejś nędznej przeróbki, może dlategoAniad1312 pisze: Pierwszy się nie sprawdził.
Wy to biegacie przy absurdalnie wolnej muzyce..Tempo 4/4 jak tutajpanucci10 pisze:ale zastanawiam sie jak przy takiej muzyce mozesz biegac tak szybko? Ja musze miec w uszach co z kopem
cos w TAKIM stylu