I dlatego jesteś chora bardziejkachita pisze:Kanas, wyszłam tylko w sobotę (na koncert, ale było bezalkoholowo), a od wczoraj leżę grzecznie w łóżeczkuZresztą nie mam siły na nic innego

Moderator: infernal
I dlatego jesteś chora bardziejkachita pisze:Kanas, wyszłam tylko w sobotę (na koncert, ale było bezalkoholowo), a od wczoraj leżę grzecznie w łóżeczkuZresztą nie mam siły na nic innego
Lejesz miód na moje serce, bo to jest zupełnie jak u mniekachita pisze:Księżna, nie, nie jadę. Chciałam, ale jak trzeba było wpłacić zaliczkę, to akurat nie miałam wolnej gotówki.
prawda z tą reklamą.kachita pisze:Już pod koniec lutego nowe ciuszki Tchibo (kurczę, powinni mi za reklamę płacić). Zdjęcia na dole artykułu: http://www.achim-achilles.de/laufthemen ... 19401V3V01 A może bieganie.pl by się dogadało z Tchibo i zrobiło podobną akcję testowania ich odzieży biegowej?
Kurteczka faktycznie ładna (ta czarna, tak ?)... prawie jak NIKEkachita pisze:I mi się jeszcze podoba kurteczka - też męska, no ale a nuż będzie pasować? Się zobaczy.
Biegać przy -15, dziewczyno czy ty się z głupim na rozum pomieniałaśkachita pisze:I dzięki. Najgorsze mam chyba za sobą, gardło już nie boli, kaszel powoli ustępuje, ale z bieganiem i tak będę musiała poczekać, aż minie mi katar
Tak, ta czarnazoltar7 pisze:Kurteczka faktycznie ładna (ta czarna, tak ?)... prawie jak NIKE![]()
![]()
Zanim mi minie katar, to jeszcze parę dni potrwa, może wyż Cooper do tego czasu też miniezoltar7 pisze:Biegać przy -15, dziewczyno czy ty się z głupim na rozum pomieniałaś![]()
Księżna pisze:zoltar7 pisze:Biegać przy -15, dziewczyno czy ty się z głupim na rozum pomieniałaś![]()