Żadna tam fajtłapa. Chodziło mi o zajawki typu "dieta rotacyjna", cz hamulcowy w samochodziefrelka pisze:Ok, robi się ciekawie...a czemu hit roku? Że niby flejtuch i fajtłapa w jednym?

Moderator: infernal
Żadna tam fajtłapa. Chodziło mi o zajawki typu "dieta rotacyjna", cz hamulcowy w samochodziefrelka pisze:Ok, robi się ciekawie...a czemu hit roku? Że niby flejtuch i fajtłapa w jednym?
Ogarnę to z pewnością, tylko potrzebuję czasu, żeby dojść do takiego postępurubin pisze: spróbuj dodać do swoich postów odnośniki do bloga i komentarzybędzie nam łatwiej
Możesz już zaczynać go chłodzić w lodóweczce.....frelka pisze:rekord - jak to ładnie nazwałeś jest, nawet się dziś nim troszkę napawałam, ale szampana otworzę po pierwszych 5km
Ty chyba wierzysz we mnie bardziej niż ja sama...roberturbanski pisze:Możesz już zaczynać go chłodzić w lodóweczce.....
I właśnie na tym polega motywacjafrelka pisze:Ty chyba wierzysz we mnie bardziej niż ja sama...roberturbanski pisze:Możesz już zaczynać go chłodzić w lodóweczce.....
Jeżeli będę umiała to podpowiem, chociaż jest tu wiele bardziej doświadczonych biegaczek.... Ja po prostu sama przed chwilą zaczęłam, więc doskonale pamiętam jak to jest na początku. W razie co - pytaj...w każdym razie mentalnie możesz na mnie liczyćLeemonca Podejrzałam Twojego bloga i uważam, że akurat Ty byłabyś świetnym doradcą... na co po cichutku liczę