Alighieri - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Hej, masz ... ciekawy styl :hejhej:. Jeśli chodzi o miniaturkę youtuba, to nie można jej umieścić, moim zdaniem.
Alighieri pisze:biegałem już wcześniej piątkę bez odpoczynku, ale ponieważ robiłem ją razem z kolegą
No to jest trochę dziwne podejście, jeśli zdecydujesz się biec w jakimś biegu ulicznym to tam też "zaliczysz zgon" na mecie, normalne, biegniesz na granicy
swojej wytrzymałości, potem długo dochodzisz do siebie.
Aha, moim zdaniem, bieg na 5 km jest trudny (mówię o np. zawodach, biegach ulicznych), to jest silny, ostry bieg (biegłem 2 razy "piątkę"). Powiem tak - o wiele mniej zmęczyła mnie "dyszka" i czułem się po niej zupełnie ok. Piszę to po to, żebyś nie bał się dyszek :hahaha:
pozdr. krunner
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Alighieri
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przyznam że nie miałem pojęcia o tym, że zawody doprowadzają do takiego stanu. To znaczy tak, wiadomo że każdy daje z siebie 100%, ale jeśli każdy zawodnik nie może potem przez tydzień chodzić, to ja podziękuję :bum:

Co do dyszki to nie jestem przekonany, ale spróbuję jutro (tj. dzisiaj) przebiec!

edit o 11:

ok, jestem tak wymęczony, że najchętniej bym nie biegł, ale nie mogę przecież cofnąć swojej deklaracji :trup:
Obrazek
Awatar użytkownika
Alighieri
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przebiegłem! :D wpis dam potem! :D

edit:
właściwie to jestem tak zmęczony, że dam go jutro :)
Obrazek
ODPOWIEDZ