DOM - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
Fantastyczne zdjęcie! Muszę żonie pokazać...
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Kasiu, ale Ty i tak Bieg Zoo pobiegłaś rewelacyjnie. Ja teraz nie byłabym w stanie biec szybciej niż 5,30min/km... i też musiałabym się do tego nieźle zmusić...hmm. Z drugiej strony- po prostu boje się biegać szybciej. Na każdy sygnał "z brzucha" zwalniam
A zdjęcie rzeczywiście super
A zdjęcie rzeczywiście super
- kapan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:51
- Życiówka w maratonie: 2:59:29
Wydaje Ci się, ja na pewno nie biegałam tyle co Ty. Ale to nie ważne. Bieganie w ciąży to czas wolności. Nie miałam wobec siebie żadnych oczekiwań. Wychodziłam, jak mi się chciało, jak się nie chciało to nie wychodziłam, wsłuchiwałam się w siebie przechodząc do marszu, gdy czułam kłucie, gdy tętno >140, a nawet gdy młody gwałtownie się ruszał i cieszyłam się marszobieganiem w tempie średno-sprawnego żółwia.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Haha ! Chłopak - fajnie
Sprawdź PM'a
Sprawdź PM'a
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
facecik, super!!!
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Facet to facet Z babami same problemy
Poza tym zawsze lepiej dogadywałam się z płcią przeciwną (teraz mam tylko nadzieję, że mój lekarz się nie pomylił...)
Poza tym zawsze lepiej dogadywałam się z płcią przeciwną (teraz mam tylko nadzieję, że mój lekarz się nie pomylił...)
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
no coś w tym jest... ale ja się w sumie cieszę, bo będę miał za nie cały miesiąc siostrzenice, będzie co rozpieszczać .. przyznam, że moja siostra i szwagier chcieli bardziej chłopca, ale i tak się cieszą
-
- Zaprawiony W Bojach
No z tą płcią to są czasami przeboje...
Nie tak dawno mojemu znajomemu urodził się syn, i to, że to syn, okazało się dopiero podczas porodu, bo przez całą ciąże wszystko wskazywało na dziewczynkę, i tak też byli nastawieni... Biedny Hubert myślał, że to żart, jak położna podała mu chłopca...
Nie tak dawno mojemu znajomemu urodził się syn, i to, że to syn, okazało się dopiero podczas porodu, bo przez całą ciąże wszystko wskazywało na dziewczynkę, i tak też byli nastawieni... Biedny Hubert myślał, że to żart, jak położna podała mu chłopca...
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Wyrazy uznania dla Maćka Ale może niech biega co drugi dzień...?
Albo, zresztą, jak mu się spodobało, to niech biega
Swoją drogą, to posprzątać trochę też by mógł :P
Albo, zresztą, jak mu się spodobało, to niech biega
Swoją drogą, to posprzątać trochę też by mógł :P
- DeGie
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
To chyba głupie tak się nastawiać na konkretną płeć, bo się potem rodzi co innego i co wielkie rozczarowanie? A co to dziecko winne, że nie spełniło jakichś tam ambicji, nadziei czy też strategicznych planów rodziców? Nic No chyba, że jak znajomy mojego kumpla, co po czwartej córce zobaczył piątą to wierzę, że mógł wpaść w swego rodzaju obłęd.
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
"Kto ustępuje głupiemu doprowadza do tryumfu głupoty".
www.fotogromala.pl
=============
"Kto ustępuje głupiemu doprowadza do tryumfu głupoty".
-
- Stary Wyga
Częściej bardziej zdeterminowani w poznaniu płci dziecka są znajomi i rodzina, niestety. A odpowiadanie na pytania dlaczego nie chcesz wiedzieć i czekasz na niespodziankę jest nużące. Znam to z autopsji.
A tak na marginesie obstawiam, że Dzidek, który ma Taką Mamusię będzie raczkował z prędkością światła!
Pozdrawiam
Monika
A tak na marginesie obstawiam, że Dzidek, który ma Taką Mamusię będzie raczkował z prędkością światła!
Pozdrawiam
Monika
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Każdy z nas ma jakieś preferencje odnośnie płci dziecka. Wynika to z różnych czynników, u mnie prawdopodobnie pragnienie chłopca spowodowane było tym, że to ja byłam najstarsza i zawsze marzyłam, żeby mieć starszego brata. Mogę się tylko cieszyć, że USG potwierdziło moje pragnienia (i nie ma tym nic głupiego, rzekłabym że to zupełnie naturalne...).
Dodatkowo cieszę się, że nie będzie prezentów w kolorze różowym (bo tego mogłabym już nie znieść )
Bartuś jest ruchliwy nadmiernie- to już fakt. Ale przynajmniej czuję, że coś się dzieje (może porównanie dziwne- ale przypomina mi chomika, który biega po karuzeli...tak wariuje).
A dziś, dwie godziny temu, mojemu bratu urodziła się córka Także kuzynostwo będzie niemalże w tym samym wieku.
Dodatkowo cieszę się, że nie będzie prezentów w kolorze różowym (bo tego mogłabym już nie znieść )
Bartuś jest ruchliwy nadmiernie- to już fakt. Ale przynajmniej czuję, że coś się dzieje (może porównanie dziwne- ale przypomina mi chomika, który biega po karuzeli...tak wariuje).
A dziś, dwie godziny temu, mojemu bratu urodziła się córka Także kuzynostwo będzie niemalże w tym samym wieku.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Strasznie współczuję, to było najgorsze badanie jakie przeszłam w czasie ciąży. Dodam, że podczas ciąży miałam wstręt do słodyczy i czegokolwiek słodkiego. Od tamtej pory nie jestem w stanie przełknąć posłodzonej herbaty.DOM pisze:Rano miałam badania- morfologia, glukoza po godzinie.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Jak na razie też uważam, że to było najgorsze badanie...choć ja akurat do słodyczy wstrętu nie mam. Wręcz przeciwnie, niestety...Alexia pisze:Strasznie współczuję, to było najgorsze badanie jakie przeszłam w czasie ciąży. Dodam, że podczas ciąży miałam wstręt do słodyczy i czegokolwiek słodkiego. Od tamtej pory nie jestem w stanie przełknąć posłodzonej herbaty.DOM pisze:Rano miałam badania- morfologia, glukoza po godzinie.