Zaczynam od dzisiaj patrzeć co jem, koniec na ten czas z nadużywaniem słodyczy, alkoholu i czipsów i coli.

Moderator: infernal
Zaczynam od dzisiaj patrzeć co jem, koniec na ten czas z nadużywaniem słodyczy, alkoholu i czipsów i coli.
Ja też mam takie zdanie.U mnie w domu po imprezach rodzinnych jak zostanie cola,to leży 3 miesiące do następnej imprezy.Kwiat pisze:Pytanie jak można z przyjemnością raczyć się colą? Przecież to jest paskudne - niezależnie od jakiego producenta
heh, odpowiedź jest prosta i można ją ująć w jednym słowieKwiat pisze:Pytanie jak można z przyjemnością raczyć się colą? Przecież to jest paskudne - niezależnie od jakiego producenta
Nie nie.... mijam trybuny, boksy, jupitery, na łuku pusty rów do skoków przy 3000m z p. , jest tez hala magazynowa nieopodal...poza tym na tym stadionie wieje zawsze w cholere...także jest się czym zajmować przez te 25 kółekmclakiewicz pisze:25 kółek... ja po drugim dookoła parku mam dość, a krajobraz jest bardziej urozmaicony, a na stadionie to masz jeden widok. Tartan tartan tartan.
panucci10 pisze:25 kółek??? masakra i zajezdnia psychiczna!
Marcin ma !@#$% silną psychikę. Zawsze patrzy w oczy, kiedy z kimś rozmawia, nigdy nie wykonuje niepotrzebnych ruchów. Wystarczy mu dziesięć pierwszych słów, pięć pierwszych gestów jakiegokolwiek koleżki i już wie, że w psychice koleżki czai się strach. Koleżka jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że wkrótce będzie miał pełne portki. A wiescie, dlaczego? Dlatego, że jego słaba psychika już wysłała mu maila do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w spodniach.sosik pisze:To samo miałem napisać. Szacun za mocną psychikę.
Ja jebeMarcin ma !@#$% silną psychikę. Zawsze patrzy w oczy, kiedy z kimś rozmawia, nigdy nie wykonuje niepotrzebnych ruchów. Wystarczy mu dziesięć pierwszych słów, pięć pierwszych gestów jakiegokolwiek koleżki i już wie, że w psychice koleżki czai się strach. Koleżka jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że wkrótce będzie miał pełne portki. A wiescie, dlaczego? Dlatego, że jego słaba psychika już wysłała mu maila do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w spodniach.
![]()
![]()
![]()
ehh te "Chłopaki nie płaczą"raSheed pisze:Marcin ma !@#$% silną psychikę. Zawsze patrzy w oczy, kiedy z kimś rozmawia, nigdy nie wykonuje niepotrzebnych ruchów. Wystarczy mu dziesięć pierwszych słów, pięć pierwszych gestów jakiegokolwiek koleżki i już wie, że w psychice koleżki czai się strach. Koleżka jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że wkrótce będzie miał pełne portki. A wiescie, dlaczego? Dlatego, że jego słaba psychika już wysłała mu maila do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w spodniach.
raSheed pisze:panucci10 pisze:25 kółek??? masakra i zajezdnia psychiczna!
Marcin ma !@#$% silną psychikę. Zawsze patrzy w oczy, kiedy z kimś rozmawia, nigdy nie wykonuje niepotrzebnych ruchów. Wystarczy mu dziesięć pierwszych słów, pięć pierwszych gestów jakiegokolwiek koleżki i już wie, że w psychice koleżki czai się strach. Koleżka jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że wkrótce będzie miał pełne portki. A wiescie, dlaczego? Dlatego, że jego słaba psychika już wysłała mu maila do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w spodniach.sosik pisze:To samo miałem napisać. Szacun za mocną psychikę.
![]()
![]()
![]()
sorrry Marcin nie mogłem się powstrzymać...przypomniały mi się dziesiątki godzin na SB :D