Anno-bieganno.. pięknie śmigasz.. jak zwykle. Czasem kiedy sapię w tym moim świńskim truchcie myślę sobie o Tobie, jak lekko pokonujesz te swoje longi i niekiedy ta myśl dodaje mi otuchy

Moderator: infernal
Nie reaguję na takie podstępne motywowanie...<foch>panucci10 pisze: Mam nadzieje że zdecydujesz się jednak na to DębnoW sumie to masz ok 6 razy mniej km niż ja do Dębna a ja jade
![]()
heh
1. Maniacka, ale biegnę na luzakuKanas78 pisze:A w sumie tak z ciekawości, to jakie teraz najbliższe zawody przed Tobą?
Anno-bieganno.. pięknie śmigasz.. jak zwykle. Czasem kiedy sapię w tym moim świńskim truchcie myślę sobie o Tobie, jak lekko pokonujesz te swoje longi i niekiedy ta myśl dodaje mi otuchy
Kurcze, nie udało się a myślałem że zadziałaAniad1312 pisze:panucci10 napisał(a):
Mam nadzieje że zdecydujesz się jednak na to DębnoW sumie to masz ok 6 razy mniej km niż ja do Dębna a ja jade
![]()
heh
Nie reaguję na takie podstępne motywowanie...<foch>
jak zobaczysz łysielca z aparatem co robi Ci zdjęcia to będę jaAniad1312 pisze: 1. Maniacka, ale biegnę na luzaku![]()
cichy70 pisze:jak zobaczysz łysielca z aparatem co robi Ci zdjęcia to będę jaAniad1312 pisze: 1. Maniacka, ale biegnę na luzaku![]()
A czy łysielec zaczeka z aparatem i na mnie? Wprawdzie nie jestem tak fotogeniczna (i szybkacichy70 pisze:jak zobaczysz łysielca z aparatem co robi Ci zdjęcia to będę jaAniad1312 pisze: 1. Maniacka, ale biegnę na luzaku![]()
a uśmiech miała, od ściany do ścianyAniad1312 pisze:Już zaczynam przed lustrem ćwiczyć miny celebrytki...cichy70 pisze:jak zobaczysz łysielca z aparatem co robi Ci zdjęcia to będę ja
Kasiu, oczywiście, że czeka - to chyba oczywista oczywistość jestkachita pisze: A czy łysielec zaczeka z aparatem i na mnie?
koncepcja jest taka, po cholerę biegać, na początek porobimy zdjęciakachita pisze:Coooool