Moderator: infernal
Bo te baby, to teraz jakieś takie same stare, brzydkie, kostropatecichy70 pisze:ech te baby....kiedyś, to o księciu z bajki marzyły, a teraz ?
a tego nie dość, że nie powiedziałem, to nawet nie pomyślałem.Aniad1312 pisze:Bo te baby, to teraz jakieś takie same stare, brzydkie, kostropatecichy70 pisze:ech te baby....kiedyś, to o księciu z bajki marzyły, a teraz ?
zdecydowanie można o mnie marzyćAniad1312 pisze:O! A jakież to cechy wspólne macie azaliż?cichy70 pisze:bo o ile na księcia się nie nadaje, to na stadion mam zadatki
no ja nie wiem, Ania tak ładny trening zrobiła, i pazury pomalowała ( te pazury to na tańce pewnie) i specjalnie dla nas muzę wynalazła a tu taka cisza ?Aniad1312 pisze:
Zadowolonam mocnoAle jutro, to jeśli pobiegam, to naprawdę na lajcie
Jeszcze chwila i trzeba pazury malować.
A! Coś dla Was
że niby co stoi na przeszkodzie ?rubin pisze:jedyne czego nie przełknę - to regularnych biegów porannych; musiałabym chyba o 4 rano wychodzić ...
I tu ujawnia się przewaga zegarków z wbudowanym... tym no... wibratorem...Aniad1312 pisze:Piknięcia po 3km nie słyszałam, więc jak się zatrzymałam po zbiegu, okazało się, że od 360m już leci następny kaem.