mclakiewicz - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aż tak źle z Tobą?
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mclakiewicz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie że źle, ale tak jak mówię: wszystko się okaże po sobocie, czy będzie długa przerwa, czy jakoś się zregeneruję.
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

5 km - 23:49
10 km - 46:32
Półmaraton - 1:43:53
Maraton - 4:16:15
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dalej napiernicza Cię to, co Cię napierniczało? :smutek:

Mój blog

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
mclakiewicz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tia, dalej i wciąż... :echech:
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyli prochy i odpoczynek? A chciałam Cię wyciągnąć na bieg nocny na moje zadupie :smutek: Chyba, że do 23.06 się wykurujesz?
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Czyli prochy i odpoczynek? A chciałam Cię wyciągnąć na bieg nocny na moje zadupie :smutek: Chyba, że do 23.06 się wykurujesz?
A nie 28? :niewiem: Coś mi tak sie kojarzy...
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mosz recht, 23.06 jest bieg w Rudzie.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Świeżutka porcja fotek :) https://picasaweb.google.com/1060709281 ... ARNOGORSKI

Mój blog

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

brawa dla Ciebie..ale widziałem ze Ci było mało i jeszcze w niedziele dowaliłeś :hahaha:

Jak tam Twoje bóle?

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marek, świetny wynik, wielkie gratulacje! I cieszę się, że rozbiegałeś kontuzję :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Senkju, mersi, spasiba :hej:

Ból minął w momencie sobotniego wystrzału startera, a na rozgrzewce jeszcze dokuczał. Mini cud?

Niedziela to był błąd. Miałem siedzieć na zadzie i upajać się medalem. Może gdybym wziął wodę, bo w efekcie wczoraj byłem odwodniony - cały dzień piłem i wogóle nie musiałem latać do WC.

Dziś i jutro odpoczynek, zresztą wyprałem buty i się suszą więc nie mam w czym biegać.
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

Awatar użytkownika
roberturbanski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:11

Nieprzeczytany post

Bieżnia w Bytomiu już zrobiona. Wejścia na nią pozamykane, napisałem więc maila do ZSO 3 i oto co się dowiedziałem:
Cytuj:
W odpowiedzi na Pana e-maila Dyrektor Szkoły informuje, że istnieje możliwość korzystania z bieżni pod warunkiem wcześniejszego
zgłoszenia się do Dyrektora Szkoły. Godziny do dyspozycji osób postronnych 16.00 -21.00 od poniedziałku do piątku. W soboty i niedziele bieżnia nieczynna.
Dla mnie to jakaś paranoja :wrr: U mnie bieżnia (ba, cały kompleks) jest czynny codziennie do 21-ej. Jako że mamy "orlika" (na którym jestem animatorem :oczko: ), to w soboty i niedziele też - do 20-ej. W wakacje godziny otwarcia mają być jeszcze "wydłużone". Nie to, żebym Cię buntował, ale popróbuj spytać kogoś z samorządowców dlaczego tak jest. Myślę, że gdybyś zebrał małą grupę wsparcia to wyszłoby na Twoje, a przy okazji zostałbyś lokalnym bohaterem :taktak:
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

roberturbanski pisze:
Bieżnia w Bytomiu już zrobiona. Wejścia na nią pozamykane, napisałem więc maila do ZSO 3 i oto co się dowiedziałem:
Cytuj:
W odpowiedzi na Pana e-maila Dyrektor Szkoły informuje, że istnieje możliwość korzystania z bieżni pod warunkiem wcześniejszego
zgłoszenia się do Dyrektora Szkoły. Godziny do dyspozycji osób postronnych 16.00 -21.00 od poniedziałku do piątku. W soboty i niedziele bieżnia nieczynna.
Dla mnie to jakaś paranoja :wrr: U mnie bieżnia (ba, cały kompleks) jest czynny codziennie do 21-ej. Jako że mamy "orlika" (na którym jestem animatorem :oczko: ), to w soboty i niedziele też - do 20-ej. W wakacje godziny otwarcia mają być jeszcze "wydłużone". Nie to, żebym Cię buntował, ale popróbuj spytać kogoś z samorządowców dlaczego tak jest. Myślę, że gdybyś zebrał małą grupę wsparcia to wyszłoby na Twoje, a przy okazji zostałbyś lokalnym bohaterem :taktak:
Ciekawi mnie co z BBLem , który miał być na tej bieżni prowadzony w soboty. Nigdzie indziej tak nie ma, w Chorzowie do zmroku, w Mikołowie własciwie całą dobę mozna korzystać z bieżni do woli.....nie mniej skorzystam bo dla mnie godziny sa ok....Marek, możesz mi na PW podeslać maila do tego dyrektora, albo jakiś nr tel? Raz w tygodniu i tak muszę gdzieś z tej biezni korzystać , a po co mam daleko jeździć, wsiąde na rower i raz dwa jestem na biezni...znacznie mi to ułatwi życie, dzięki :usmiech:

Komentarze
jjj
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

O ironio ,dzisiaj również pogubiłem się w lesie miechowickim ,mnie niestety zmylił napotkany tubylec , który spytany o drogę do baru ''POD DĘBEM'' , wysłał mnie w stronę Karbia :hej: -do zobaczyska na bytomskiej połówce.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Długo by opowiadać jak i gdzie tam można pobiec...ale ponieważ na razie brak szans na wspólne zwiedzanie tych terenów to spróbuję: 1. Jakbyś dalej pobiegł tą wąskotorówką od osiedla awaryjnego to wylecisz na stroszku, kawałek asfaltem i potem już masz albo DSD, ale Segiet, albo wracasz ścieżką rowerową do lasu i wylatucjesz koło knajpy, trasa ma około 10km....2. wzdłuż autostrady jak biegniesz drogą techniczną dalej to jest nawrotka pod mostem kawałek dalej,a nie przejściem dla zwierząt ;)..tam też mozna przejść przez barierki i pobiec dalej w stronę Stolarzowic.........tam w lesie gdzie nawracałeś przy osiedlu można pobiec dalej i wylecisz na techniczej drodze trochę dalej.... :oczko:

PS...czekam na odpowiedź od dyrekcji szkoły....telefonow nikt nie odbiera, mam nadzieję ze chociaż ktoś odpisze. :oczko:

Komentarze
ODPOWIEDZ