już tu byłam- komentarze
Moderator: infernal
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Od tego masz kolegów by pomogli
Ponoć czekoladkami częstujesz więc nie będziesz miała problemów ze znalezieniem speca
Ponoć czekoladkami częstujesz więc nie będziesz miała problemów ze znalezieniem speca
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no zamierzam dopiero zacząć częstować jak dojadę w końcu na BBLa. a Ty się tam pojawiasz? Bo skoro wiesz o czekoladkach, to albo czytasz albo czytasz i bywasz
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Czytam tylko. Na BBLu ani razu nie byłem Za wcześnie dla mnie
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
no w sobotę to faktycznie wyzwanie pobudka wczesna. ale ja jestem tak ciekawa biegania w grupie i grupy, że się wybiorę. ale jeszcze nie jutro. jutro śpię
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Tu znajdziesz info o telefoniku i andku na niego. Nie używam soniaka więc ci nie pomogę via forum, ale jak pójdziesz do serwisu i będziesz znała swój adres mailowy na koncie google i do niego hasło to zrobią to w 5 minut.już tu byłam pisze:przyznam, że bez pomocy mogę się nie obejść. uwierz, próbowałam coś zdziałać googlując temat. bez sukcesu. w tej chwili walczę też robiąc coś, czego nie umiem nazwać. Mam sony ericsson xperia x8. W tej chwili (po ok. roku używania) podłączyłam telefon kabelkiem USB do kompa i zainstalowałam PC Companion. to się samo z telefonu pobrało. eh. nie kumam z tego nic.pulchniak pisze:Ja tylko chciałem powiedzieć że:
Garmin jest the best z kilku powodów które są opisane w dziale techno
Ale zamiast wydawać kilka stów na takie ustrojstwo z Dekatlonu możesz mieć sprzęt o podobnych parametrach za darmo. Jakby co to mogę pomóc tylko napisz jaki masz model telefonu.
w każdym razie kluczowe jak sądzę jest, że nie mogę skonfigurować konta google w telefonie.
Potem powinno pójść łatwo
Krokodyl w dużym skrócie słowo ustrojstwo może nie jest najlepsze ale za trzy stówy warto spróbować najpierw skonfigurować konto w telefonie. Testowałem garmina 305 z runkeeperem na galaxy s2 i różnice nie przekraczają 1,5% dystansu, a zazwyczaj 1% więc do treningu wystarcza. No i do tego masz muzykę, możliwość wykonania zdjęcia czy zadzwonienia w nagłym wypadku.
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
pulchniak pisze:Tu znajdziesz info o telefoniku i andku na niego. Nie używam soniaka więc ci nie pomogę via forum, ale jak pójdziesz do serwisu i będziesz znała swój adres mailowy na koncie google i do niego hasło to zrobią to w 5 minut.już tu byłam pisze:przyznam, że bez pomocy mogę się nie obejść. uwierz, próbowałam coś zdziałać googlując temat. bez sukcesu. w tej chwili walczę też robiąc coś, czego nie umiem nazwać. Mam sony ericsson xperia x8. W tej chwili (po ok. roku używania) podłączyłam telefon kabelkiem USB do kompa i zainstalowałam PC Companion. to się samo z telefonu pobrało. eh. nie kumam z tego nic.pulchniak pisze:Ja tylko chciałem powiedzieć że:
Garmin jest the best z kilku powodów które są opisane w dziale techno
Ale zamiast wydawać kilka stów na takie ustrojstwo z Dekatlonu możesz mieć sprzęt o podobnych parametrach za darmo. Jakby co to mogę pomóc tylko napisz jaki masz model telefonu.
w każdym razie kluczowe jak sądzę jest, że nie mogę skonfigurować konta google w telefonie.
Potem powinno pójść łatwo
Krokodyl w dużym skrócie słowo ustrojstwo może nie jest najlepsze ale za trzy stówy warto spróbować najpierw skonfigurować konto w telefonie. Testowałem garmina 305 z runkeeperem na galaxy s2 i różnice nie przekraczają 1,5% dystansu, a zazwyczaj 1% więc do treningu wystarcza. No i do tego masz muzykę, możliwość wykonania zdjęcia czy zadzwonienia w nagłym wypadku.
dziękuję !
zajmę się telefonem zanim wydam kasę na nie-garmina.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
Moim zdaniem to dobra droga. Pozdrawiam
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Pulchniaku,
...
udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam endomondo (jeszcze nie umiem korzystać, ale się uczę )
...
udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam endomondo (jeszcze nie umiem korzystać, ale się uczę )
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Dziękowałam Ci już??????
DZIĘKUJĘ !!!!!!!
DZIĘKUJĘ !!!!!!!
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
załamać się można.
gps nie łapie..... nie jestem kretynką, zrobiłam co trzeba. i nie łapie jak trzeba. poszłam biegać. na mapie widzi mnie. lokalizacja się zgadza. nawet podąża za mną. widzę, że się miejsce zgadza. a dystans zero.
no to zainstalowałam runkeepera.
your gps signal is poor, czy jakoś tak
no fuck !
gps nie łapie..... nie jestem kretynką, zrobiłam co trzeba. i nie łapie jak trzeba. poszłam biegać. na mapie widzi mnie. lokalizacja się zgadza. nawet podąża za mną. widzę, że się miejsce zgadza. a dystans zero.
no to zainstalowałam runkeepera.
your gps signal is poor, czy jakoś tak
no fuck !
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
dobra, działa...
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Księżno, masz pojęcie ile zachodu? jeszcze przed chwilą rozmawiałam z kolegą biegaczem, bo miałam kilka znaków zapytania. ah. na szczęście zdążyłam się w doborowym towarzystwie napić wina, od razu wszystko jakieś piękniejsze ostatecznie mam na komórce i runkeepera i endomonco
ah tak się cieszę z tego, niech działa i niech nie żre kasy za transfer danych
ps. proszę się nie nabijać ze mnie ja jestem kobieta emocja :D nie da się tego stunningować niestety u mnie :D
ah tak się cieszę z tego, niech działa i niech nie żre kasy za transfer danych
ps. proszę się nie nabijać ze mnie ja jestem kobieta emocja :D nie da się tego stunningować niestety u mnie :D
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam