rubin - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

acer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 57
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Angua pisze:No i widzę, że wtorki i czwartki najpopularniejsze na biegi :hahaha:
No bo kto by biegał w środę jak mecz jest? ;)
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

acer pisze:
Angua pisze: No bo kto by biegał w środę jak mecz jest? ;)
ja nigdy nie obejrzałem żadnego meczu piłki nożnej.
i nie zamierzam.
także idę zaraz biegać.
:)
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rubin oby tak dalej! :hej: Cały czas 10 pykasz,brawoo :usmiech:
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze: Mam dzisiaj huk roboty, więc zaległości blogowo-komentarzowe narastają. Jak się obrobię to nadrobię.
przecież my to doskonale rozumiemy
:)
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

Ale śmigasz :uuusmiech: aż miło popatrzeć
a c pracą....masakra u mnie też. Na bieganie to jeszcze wyrwę chwilę. Gorzej żeby napisać, a poczytać innych i zjednoczyć sie w bólu...to już naprawdę przedsięwzięcie karkołomne :hej:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobajka pisze:Ale śmigasz :uuusmiech: aż miło popatrzeć
a c pracą....masakra u mnie też. Na bieganie to jeszcze wyrwę chwilę. Gorzej żeby napisać, a poczytać innych i zjednoczyć sie w bólu...to już naprawdę przedsięwzięcie karkołomne :hej:
no właśnie, w sobotę i niedzielę prowadzę zajęcia, więc muszę się przygotować, a oczy mają już serdecznie dość ... w biurze też urwanie głowy - koniec roku, zamykanie i rozliczanie projektów, końca nie widać ... a śmiganie - to taka ucieczka od zmęczenia :uuusmiech:
cichy70 pisze: przecież my to doskonale rozumiemy :)
O, Cichy, tu Cię zdziwię, bo ja na prawdę ostro pracuję i wcale nie przy porządkach śwątecznych (takie rzeczy to nie ja :spoczko: )
acer pisze:No bo kto by biegał w środę jak mecz jest? ;)
Mecz w środę, osz... kurcze, przegapiłam :hahaha: , no tak, ale w środy to ja pracuję dłuuugo, aż do 20:00, więc chyba i tak bym nie oglądała
Kanas78 pisze:Tu też dycha, ten wtorek to jakiś dyszkowy, tylko ja się obijam, ale wstyd :sss: Gratuluję treningu!

no wiesz, tylko ja poza bieganiem to już nic nie robię, a Ty jednak masz jeszcze trochę innych aktywności :spoczko:
Angua pisze:Fajny dystans - dyszka z dyszką :oczko: Ten Częstochowski przebiegniesz z palcem w tyłku, ja bym Cię już na jakichś piętnastkach widziała, albo nawet połówce, w takim tempie do kwietnia spokojnie będziesz śmigać więcej.
VBC to i może dam radę, ale innych nie planuję. Ciężko dostrzec mi urodę w takich masowych biegach po asfalcie. Jak bym była młodsza o jakieś ... hm ... powiedzmy naście lat - to może przełaje ??? Dużo pracy przede mną :uuusmiech:
Gryzzelda pisze:A jak tam golenie? Mam nadzieje ze sie juz nie daja we znaki?
Golenie już ok. Poczytałam linki, które mi przesłałyście (nastraszyłyście mnie troszeczkę :sss: :hejhej: ). Zaopatrzyłam się w żele przeciwzapalne i tfuj: maść borowinową.
cichy70 pisze:kolejna dycha, fiu fiu, naprawdę fajnie, najważniejsze, że nie wariujesz z tempem, tylko dajesz sobie odpocząć. jak tak dalej pójdzie będziesz latać 60 tygodniowo. Pan mąż rowerem nie da rady za Tobą :hej: :hej: :hej:
Robert, jak bym zaszalała z tempem, to zeszłabym po 2 kmach. Tak więc cieńko widzę swój finisz na VBC. :spoko:
acer pisze:Wow jestem pod wrażeniem....gonisz, gonisz, rura i do przodu, tylko pamiętaj z kilometrażem nie szalej bo ciężko będzie ...... mi cię dogonić ;)
Acer, Ty już wiesz CO :bum: , więc wiesz ... Caly czas mam Cię na uwadze :spoczko: . Obiecuję nie szaleć (starość nie radość). Kachita słusznie pisze -- kilka tygodni stabilizacji a potem dalej zwiększamy.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
Jutro założę asicsy
jak tylko, to może być Ci lekko zimno :)
a co do dystansu będzie dobrze, na pewno :)
ps
edyta każe napisać, że moje dwie komórki, szare - rozróżniają - założę od ubiorę :)
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:Mam dzisiaj huk roboty, więc zaległości blogowo-komentarzowe narastają. Jak się obrobię to nadrobię.
[/quote]
Ja Cię całkowicie, absolutnie, bezgranicznie rozumiem :hej: cholerne chochliki znowu zaspały i nie ma komu nam pomagać :hahaha:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć, Moniko :) Już kilka dni temu miałem podziękować za zaproszenie na endo ;)..Czytałem Twojego bloga na dwa razy, coś mnie za pierwszym razem oderwało, teraz wróciłem. Podoba mi się Twoje podejście do biegania i ułożenie pod tym kątem spraw domowych..(post z teściową i mężem - super ;) ) Przygoda z "ulubieńcem samonegliżu" raczej nie do pozazdroszczenia - może patrzę na to jak facet i mnie nie rusza, Ciebie jednak, jako kobietę rozumiem..Mam tylko nadzieję, że chłopak szpetny nie był i że było choć na czym oko zawiesić :oczko: :oczko: Mam nadzieję, że mundurowi zajmą się nim odpowiednio.
Fajnie, że zaczęłaś sobie systematyzować trening - trzymaj się tego, to prowadzi do progresu..Ja mam kłopot, bo nadal mam kolizję radochy, jaką mam z biegania z "planem do wykonania". Ale pracuje nad tym. Przebieżki, interwały, podbiegi dadzą Ci siłę biegową, poprawią tempo, obniżą w dalszej perspektywie tętno. Będziesz bardziej wydajna biegowo ;)..
Wspólne mamy to, że tez lubisz przełaj, cross po lesie. Ja opuściłem chodniki już wiele miesięcy temu, bieganie po lesie daje prawdziwe poczucie pracy dla zdrowia, zmienia pejzaż i jest absolutną ucieczka od tego, co wypełnia nas czas służbowo i rodzinnie. Pomijam już całkiem to, że zdrowiej dla naszego aparatu ruchu i dla butów ;)..Aktualnie dzień krótki, mniej tej radochy z oglądania się dookoła - doświetlam się czołówką, ale w weekendy rozkoszuję się pętlami nad jeziorem :). Dziś było super..
Będę zaglądał, więc pisz, jak idą przygotowania do "częstochowskiej próby" :) Pozdrowionka!

Aaaa i jeszcze coś o przystojniaku w kominiarce..Pracuj nad odpowiednim bieganiem na śródstopiu :) Przewertuj ostatnie posty naszego wątku poznańskiego - Yacool naucza, jak biegać poprawnie i lekko. Mieliśmy żywy przykład kolegi Adama, który pokazał skipy, przebieżkę i wieloskok, aktualnie masz przykład kobiecy http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... start=2535
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
acer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

rubin pisze:......(starość nie radość)......
eheh...prawie się zakrztusiłem ;) ....przecież życie zaczyna się po ..... :hahaha:

cichy70 pisze: ja nigdy nie obejrzałem żadnego meczu piłki nożnej.
i nie zamierzam.
nie koniecznie chodziło mi o kopaną ...był także mecz siatkówki Skra grała w LM ;)
ja tam piłkę kopaną i siatkową uwielbiam oglądać ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ładny zimowy trening :taktak:
Piszesz, że śmiganie, to taka ucieczka od zmęczenia, kurczę, no coś w tym jest :taktak:
Pozdrawiam, jako dziadek Mróz II :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No piękne tempo koleżanko! Fiu fiu, przesz do przodu, aż miło :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze: no dobra, jest co pisać; waga drgnęła, na wydechu pokazało się 57 kg
fiu fiu, nikniesz w oczach :)
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Monia, to dla Ciebie
Obrazek

A po cichutku zazdroszczę...
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Boże, jak ja bym chciała tyle ważyć.... nawet na wydechu... :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
ODPOWIEDZ