No bo kto by biegał w środę jak mecz jest?Angua pisze:No i widzę, że wtorki i czwartki najpopularniejsze na biegi
rubin - komentarze
Moderator: infernal
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja nigdy nie obejrzałem żadnego meczu piłki nożnej.acer pisze:Angua pisze: No bo kto by biegał w środę jak mecz jest?
i nie zamierzam.
także idę zaraz biegać.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach
Rubin oby tak dalej! Cały czas 10 pykasz,brawoo
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
przecież my to doskonale rozumiemyrubin pisze: Mam dzisiaj huk roboty, więc zaległości blogowo-komentarzowe narastają. Jak się obrobię to nadrobię.
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Ale śmigasz :uuusmiech: aż miło popatrzeć
a c pracą....masakra u mnie też. Na bieganie to jeszcze wyrwę chwilę. Gorzej żeby napisać, a poczytać innych i zjednoczyć sie w bólu...to już naprawdę przedsięwzięcie karkołomne
a c pracą....masakra u mnie też. Na bieganie to jeszcze wyrwę chwilę. Gorzej żeby napisać, a poczytać innych i zjednoczyć sie w bólu...to już naprawdę przedsięwzięcie karkołomne
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
no właśnie, w sobotę i niedzielę prowadzę zajęcia, więc muszę się przygotować, a oczy mają już serdecznie dość ... w biurze też urwanie głowy - koniec roku, zamykanie i rozliczanie projektów, końca nie widać ... a śmiganie - to taka ucieczka od zmęczenia :uuusmiech:Dobajka pisze:Ale śmigasz :uuusmiech: aż miło popatrzeć
O, Cichy, tu Cię zdziwię, bo ja na prawdę ostro pracuję i wcale nie przy porządkach śwątecznych (takie rzeczy to nie ja )cichy70 pisze: przecież my to doskonale rozumiemy
Mecz w środę, osz... kurcze, przegapiłam , no tak, ale w środy to ja pracuję dłuuugo, aż do 20:00, więc chyba i tak bym nie oglądałaacer pisze:No bo kto by biegał w środę jak mecz jest?
Kanas78 pisze:Tu też dycha, ten wtorek to jakiś dyszkowy, tylko ja się obijam, ale wstyd Gratuluję treningu!
no wiesz, tylko ja poza bieganiem to już nic nie robię, a Ty jednak masz jeszcze trochę innych aktywności
VBC to i może dam radę, ale innych nie planuję. Ciężko dostrzec mi urodę w takich masowych biegach po asfalcie. Jak bym była młodsza o jakieś ... hm ... powiedzmy naście lat - to może przełaje ??? Dużo pracy przede mną :uuusmiech:Angua pisze:Fajny dystans - dyszka z dyszką Ten Częstochowski przebiegniesz z palcem w tyłku, ja bym Cię już na jakichś piętnastkach widziała, albo nawet połówce, w takim tempie do kwietnia spokojnie będziesz śmigać więcej.
Golenie już ok. Poczytałam linki, które mi przesłałyście (nastraszyłyście mnie troszeczkę ). Zaopatrzyłam się w żele przeciwzapalne i tfuj: maść borowinową.Gryzzelda pisze:A jak tam golenie? Mam nadzieje ze sie juz nie daja we znaki?
Robert, jak bym zaszalała z tempem, to zeszłabym po 2 kmach. Tak więc cieńko widzę swój finisz na VBC.cichy70 pisze:kolejna dycha, fiu fiu, naprawdę fajnie, najważniejsze, że nie wariujesz z tempem, tylko dajesz sobie odpocząć. jak tak dalej pójdzie będziesz latać 60 tygodniowo. Pan mąż rowerem nie da rady za Tobą
Acer, Ty już wiesz CO , więc wiesz ... Caly czas mam Cię na uwadze . Obiecuję nie szaleć (starość nie radość). Kachita słusznie pisze -- kilka tygodni stabilizacji a potem dalej zwiększamy.acer pisze:Wow jestem pod wrażeniem....gonisz, gonisz, rura i do przodu, tylko pamiętaj z kilometrażem nie szalej bo ciężko będzie ...... mi cię dogonić
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
jak tylko, to może być Ci lekko zimnorubin pisze:
Jutro założę asicsy
a co do dystansu będzie dobrze, na pewno
ps
edyta każe napisać, że moje dwie komórki, szare - rozróżniają - założę od ubiorę
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
[/quote]rubin pisze:Mam dzisiaj huk roboty, więc zaległości blogowo-komentarzowe narastają. Jak się obrobię to nadrobię.
Ja Cię całkowicie, absolutnie, bezgranicznie rozumiem cholerne chochliki znowu zaspały i nie ma komu nam pomagać
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Cześć, Moniko Już kilka dni temu miałem podziękować za zaproszenie na endo ..Czytałem Twojego bloga na dwa razy, coś mnie za pierwszym razem oderwało, teraz wróciłem. Podoba mi się Twoje podejście do biegania i ułożenie pod tym kątem spraw domowych..(post z teściową i mężem - super ) Przygoda z "ulubieńcem samonegliżu" raczej nie do pozazdroszczenia - może patrzę na to jak facet i mnie nie rusza, Ciebie jednak, jako kobietę rozumiem..Mam tylko nadzieję, że chłopak szpetny nie był i że było choć na czym oko zawiesić Mam nadzieję, że mundurowi zajmą się nim odpowiednio.
Fajnie, że zaczęłaś sobie systematyzować trening - trzymaj się tego, to prowadzi do progresu..Ja mam kłopot, bo nadal mam kolizję radochy, jaką mam z biegania z "planem do wykonania". Ale pracuje nad tym. Przebieżki, interwały, podbiegi dadzą Ci siłę biegową, poprawią tempo, obniżą w dalszej perspektywie tętno. Będziesz bardziej wydajna biegowo ..
Wspólne mamy to, że tez lubisz przełaj, cross po lesie. Ja opuściłem chodniki już wiele miesięcy temu, bieganie po lesie daje prawdziwe poczucie pracy dla zdrowia, zmienia pejzaż i jest absolutną ucieczka od tego, co wypełnia nas czas służbowo i rodzinnie. Pomijam już całkiem to, że zdrowiej dla naszego aparatu ruchu i dla butów ..Aktualnie dzień krótki, mniej tej radochy z oglądania się dookoła - doświetlam się czołówką, ale w weekendy rozkoszuję się pętlami nad jeziorem . Dziś było super..
Będę zaglądał, więc pisz, jak idą przygotowania do "częstochowskiej próby" Pozdrowionka!
Aaaa i jeszcze coś o przystojniaku w kominiarce..Pracuj nad odpowiednim bieganiem na śródstopiu Przewertuj ostatnie posty naszego wątku poznańskiego - Yacool naucza, jak biegać poprawnie i lekko. Mieliśmy żywy przykład kolegi Adama, który pokazał skipy, przebieżkę i wieloskok, aktualnie masz przykład kobiecy http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... start=2535
Fajnie, że zaczęłaś sobie systematyzować trening - trzymaj się tego, to prowadzi do progresu..Ja mam kłopot, bo nadal mam kolizję radochy, jaką mam z biegania z "planem do wykonania". Ale pracuje nad tym. Przebieżki, interwały, podbiegi dadzą Ci siłę biegową, poprawią tempo, obniżą w dalszej perspektywie tętno. Będziesz bardziej wydajna biegowo ..
Wspólne mamy to, że tez lubisz przełaj, cross po lesie. Ja opuściłem chodniki już wiele miesięcy temu, bieganie po lesie daje prawdziwe poczucie pracy dla zdrowia, zmienia pejzaż i jest absolutną ucieczka od tego, co wypełnia nas czas służbowo i rodzinnie. Pomijam już całkiem to, że zdrowiej dla naszego aparatu ruchu i dla butów ..Aktualnie dzień krótki, mniej tej radochy z oglądania się dookoła - doświetlam się czołówką, ale w weekendy rozkoszuję się pętlami nad jeziorem . Dziś było super..
Będę zaglądał, więc pisz, jak idą przygotowania do "częstochowskiej próby" Pozdrowionka!
Aaaa i jeszcze coś o przystojniaku w kominiarce..Pracuj nad odpowiednim bieganiem na śródstopiu Przewertuj ostatnie posty naszego wątku poznańskiego - Yacool naucza, jak biegać poprawnie i lekko. Mieliśmy żywy przykład kolegi Adama, który pokazał skipy, przebieżkę i wieloskok, aktualnie masz przykład kobiecy http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... start=2535
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
eheh...prawie się zakrztusiłem ....przecież życie zaczyna się po .....rubin pisze:......(starość nie radość)......
nie koniecznie chodziło mi o kopaną ...był także mecz siatkówki Skra grała w LMcichy70 pisze: ja nigdy nie obejrzałem żadnego meczu piłki nożnej.
i nie zamierzam.
ja tam piłkę kopaną i siatkową uwielbiam oglądać
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
No piękne tempo koleżanko! Fiu fiu, przesz do przodu, aż miło
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
fiu fiu, nikniesz w oczachrubin pisze: no dobra, jest co pisać; waga drgnęła, na wydechu pokazało się 57 kg
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Blogowanie
Komentowanie
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach