Martyna, Ania energię stąd weźmie, skąd Ty białko nie jedząc mięsaMartyna_K pisze:Matko, Ania, co to,jakiś przed obozowy kierat z tymi słodyczami?A skąd energię do treningu weźmieszwiem,wiem,najczęstsza wymówka dla czekoholików
?

Moderator: infernal
Martyna, Ania energię stąd weźmie, skąd Ty białko nie jedząc mięsaMartyna_K pisze:Matko, Ania, co to,jakiś przed obozowy kierat z tymi słodyczami?A skąd energię do treningu weźmieszwiem,wiem,najczęstsza wymówka dla czekoholików
?
Birdie, ja to normalnie się rzucam, nawet bez postubirdie pisze:To za ten post od slodyczy trzymam kciuki. Ja mam tak - 2 dni bez slodyczy / 1 dzien slodycznenamaksa i tak w kołko. Im dluzej wytrzymuje bez slodyczy tym bardziej sie potem na nie rzucam. Jak alkoholik chowam przed innymi ze wstydu...
A to już zupełnie inna bajkakachita pisze:Wolfik, Ty widziałeś, ile kobiety spalają kalorii podczas biegania na przykładzie Martyny - więc naprawdę nie wiem, czego tu nie rozumieć
Kobiet się nie rozumie, kobiety się kochawolf1971 pisze: Większości kobiet nie zrozumiem nigdy. Jedna wielka zagadka....
Wszyscy piszą, że nie brać Kandulskiego.Aniad1312 pisze:Gife, na niedzielną okazję Marcińską już się psychicznie przygotowuję...
Nie "samom miłościom" facet żyjeAngua pisze:Gratuluję wytrzymałości i hartu ducha w odwyku słodyczowymDzisiaj też proszę z dala od słodyczy się trzymać.Albo słodycze z dala od siebie
![]()
Kobiet się nie rozumie, kobiety się kochawolf1971 pisze: Większości kobiet nie zrozumiem nigdy. Jedna wielka zagadka....