No a Tomek? były podejrzenia że go za bojkę ustawia...ale chyba nie było

No i największy zawód miała luba Macieja, która wabiona wizja zobaczenia Karolaka w stroju tri dała się namowic na ta eskapadę...i tu taki klops

Moderator: infernal
Wyprawy planowałem zupełnie spontanicznie...akurat tak mi się udawało że za każdym razem w drogę powrotną ktos mnie zgarniał i nie musiałem wracac pociągiem..... Podoba mi się takie własnie bieganie, mam nadzieję że na jesieni tez będe miał na to czas....to taki czas tylko dla mnie, przyroda, cisza, ja sobie biegnę w pięknych krajobrazach...ehhhhhhrubin pisze:ale miałeś świetną wyprawę (21.07); sam sobie planowałeś trasę? mi na razie brak odwagi na długie samotne biegi w nieznanym terenie; jedynie na Jurze czasami się odważę, ale to prawie jak na własnym podwórku
28.07 też piknie
ale przede wszystkim wielkie gratulacje - nie znam się na triathlonie, ale skoro sam piszesz że super czas - to pewnie musi tak być;
odpoczywaj i powodzenia na Chudym!!!
Może i mam.....żeby tylko pogoda dopisałapanucci10 pisze:Powodzenie życze!!! Na szlakach górskich czujesz sie jak kozica, wiec powinno być bardzo dobrze!!! Masz jakiś ukryty swoj cel na ten bieg?
Poznań jako pierwszy w Polsce oficjalnie stara się o przyznanie licencji światowej organizacji IM....wszystko musi być perfekt.... myślę że są na dobrej drodzeGife pisze:Fajna recka, fajnie, że TRI dobrze zorganizowane. Nie będę musiał się daleko wypuszczać i debiut u siebie zrobić :D
Widok na strefę:Gife pisze:Możesz opisać strefy t1 i t2? wybieg, dobieg, numeracja stanowisk, szukanie, ciasnota itd?