a ja to niemimik pisze:chyba nawet sam mu kiedyś to tłumaczyłemtompoz pisze:Np. Maurice nauczył sie rozkładać siły a wczesniej miał kolki itd. itd. a teraz ładnie rozkłada siły
Tompoz
Tompoz
Moderator: infernal
a ja to niemimik pisze:chyba nawet sam mu kiedyś to tłumaczyłemtompoz pisze:Np. Maurice nauczył sie rozkładać siły a wczesniej miał kolki itd. itd. a teraz ładnie rozkłada siły
Tompoz
wierzę ci.. mimo wszystko dla samej frajdy pobiegam sobie jeszcze do tych listopadowych biegów niepodległościowych, ale potem tak jak napisałeś do końca roku spokojne bieganie, zero niepotrzebnego szarpania.. rok temu też po biegach niepodległościowych odpuściłem starty, ale wtedy razem z brakiem czasu i przeziębieniami wydłużyła mi się biegowa przerwa. Teraz chce biegać cały czas.Mimik według mnie odpuści sobie wszelkie starty na dwa miechy trenuj spokojnie i w grudniu złamiesz 37 gwarantuje , ja ostatnie zawody biegalem w lipcu na początku a w ta niedziele był to pierwszy start od tamtego czasu był taki power w nogach ze nawet sobie nie qyobrazasz żadne górki ani inne głupoty nie były mi straszne. Znakomita forma ,dorzuc trochę siły biegowej raz w tyg to naprawdę dużo daje napewno znajdziesz jakaś górkę a jeśli nie to skipy wieloakoki ( osobiście nie lubię tego robić bo mnie nudzi ale efekty są)
przyjdzie na to czas, niech tylko spadnie z 30 cm śnieguA, mimik mało siły biegowej robi to prawda! Bo to fan amerykańskich planów, a tam nie ma :P
Tomku, ale ja się śmieje, że tłumacze komuś a sam robię na odwróta ja to nie
Tompoz
KOSMOS - ze to sie tak da w ogole!► 2'39"
35 na dychę?Gife pisze:Ładny czas wykręciłeś, 35 jednak będzie ładniej wyglądało
kosmos? być może, ale pierwszy raz biegłem (ledwie 300m) na prawdziwej bieżniioannah pisze:KOSMOS - ze to sie tak da w ogole!
gratulacje!
luzik, wiadomo nie jest najgorzej z tą pogodą, ale wiesz, nie byłbym biegaczem , gdybym sobie nie postękałjackma pisze:Co do pogody, to długo musimy poczekać na coś lepszego. Teraz dużo będzie zależeć od głowy.
Maurice pisze:od 14km wszedłeś na 2 zakres
chyba było za szybko
pzdr
Jeśli to jego siostra, to proszę o nr komjackma pisze:porobiłbym też pompki, ale jestem żonaty![]()
mam nadzieję, że to nie ciąg dalszyGife pisze:Jeśli to jego siostra, to proszę o nr komjackma pisze:porobiłbym też pompki, ale jestem żonaty![]()
![]()
no to z żonąporobiłbym też pompki, ale jestem żonaty![]()
mam dwie, jedna mężata i dzieciata, druga dzieciata w drodze.. rok temu miałbyś może szanseJeśli to jego siostra, to proszę o nr kom![]()
ale która wtopa ta co bieganie, czy ta obok prawie zmotoryzowana ?mam nadzieję, że to nie ciąg dalszy
bo byłaby wtopa