mar_jas pisze:Asiula pisze: Ćśśśśśśśś....dobry PR to podstawa

Moderator: infernal
mar_jas pisze:Asiula pisze: Ćśśśśśśśś....dobry PR to podstawa
i uwaga...: ta-dam!Asiula pisze: W sobote ok 20 przejdzie burza i jak ruszyć na trase będzie chłodno z lekkim wiaterkiem i cudownym powietrzem jak to po burzy![]()
Ej, no ja myślę! Czy Ty wiesz, że pozwoliłam sobie Ciebie z letka wykorzystać?mar_jas pisze:czuło się te trzymanie kciuków w sobotę![]()
Ech, trochę szkoda tej nieprzeżytej radości - a u innych tak optymizm propagujesz!mar_jas pisze:Niestety nadal nie jestem zadowolony z tego czasu ( 43 sekundy mi brakło żeby było oki ), to się już nie zmieni....chyba taki mam charakter, wiecznie mi mało.... ale to też motywacja do dalszych, chyba trochę cięższych treningów......
mar_jas pisze:klapki biegowe....
A to już wiem skąd ta poświata na niebie w sobotę była...to bezpośrednia transmisja ze stolicy szłazu.zu pisze:
Ej, no ja myślę! Czy Ty wiesz, że pozwoliłam sobie Ciebie z letka wykorzystać?Akurat w sobotę jak biegłeś ten półmaraton to ja biegłam (między 22 a 22.30) swoje pierwsze 20 minut ciągłego biegu i jak się zginałam w precel ze zmęczenia to sobie myślałam, że tam poginasz biedaku nie 2,1 kilometra ale ponad 21 i od razu mi się lepiej giczki wyciągało.
Także miałeś bezpośrednią transmisję pozytywnej energii z Warszawy.
![]()
NIe nie... Mój brat w debiucie w półmaratonie warszawskim nabiegał 1:44:13 netto...miało być lepiej od niego....fakt ze trasa napewno była trudniejsza i warunki tez dalekie od komfortowych..ale nie ma co się tłumaczyc..plan niewykonanyzu.zu pisze: Ech, trochę szkoda tej nieprzeżytej radości - a u innych tak optymizm propagujesz!Czas brutto liczysz?
Na Nike free mam za bardzo powybijane kolana..ale to co pisze mppietia...lunaracery jak najbardziej, tym bardziej ze mam dostęp do NIKE w dobrej cenie w razie czego...muszę zacząc przymierzać i oglądać...ale mówie wam...kupowanie, oglądanie, mierzenie..mordęga dla mnie,już na samą myśl dostaję białej gorączkizu.zu pisze:mar_jas pisze:klapki biegowe....![]()
![]()
Ciekawa jestem co kupisz. Ja ostatnio w Go Sporcie przymierzałam Nike Free 3 - jesssuuuu jakie boskie kapciochy! Musiałam sama się za chabety ze sklepu wyrzucić, żeby nie kupić. Ciekawa jestem jak się w nich biega, bo jak pokicałam po sklepie to suuuuuper wygodne. I pasuje mi ten patent, że są całością razem z językiem - nic nie uwiera....ach....czasem mi się śnią teraz po nocach. I jakieś mega przeceny były.Jak widać nie mam problemu z robieniem zakupów.
Żeby nie było, z Asicsów Gel Pulsów jestem bardzo zadowolony, bardzo dobry but, ale tylko typowo treningowy, przebiegłem w nich połówkę w Rybniku bo nie mam innych butów, ale okupione to blazami, i mam wrażenie ze przy długim biegu z każdym kilometrem słabiej amortyzująmppietia pisze:O tak, wyczytałem coś o butach i od razu mi się światełko zaświeciło, dajcie mi je wszystkie, będę przymierzał, oglądał i testował![]()
Jak chcesz typowe startówki Nike, to Lunaracer, Zoom Streak 3 lub 4, dobrym rozwiązaniem są też tzw. buty treningowo-startowe, takie jak Lunarswift+ 2 lub 3 (te są chyba generalnie bardziej treningowe), albo Zoom Elite+ 5 (te będą moje, ale na razie nie mogę ich kupić, bo mnie wyrzucą z domu jak przyniosę kolejne buty)
Udanych zakupów
Wszystko dokładnie zaplanowaneMartyna_K pisze:Ambitne plany startowe![]()
Nie obawiasz się lekkiego zajechania przy tak wielu imprezach?