killerek - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No masakra jakaś jest z tą pogodą a już przez chwilę myślałam że tylko u mnie tak to działa :hahaha:
Co do kondycji to jeszcze nie ma żadnej aż się zdziwiłam pozytywnie że tak lekko dzisiaj to poszło. Zdecydowanie zaczęły podobać mi się spokojne treningi :hej:
10km- 49:31, 1.09.2012 II Bieg Fabrykanta
5.1km- 24:48, 11.11.2012 IX Światowy Dzień Biegania

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja dzisiaj miałam to samo z pogodą. Było pięknie i słonecznie dopóki nie postanowiłam iść pobiegać. I nagle przylazła nie wiadomo skąd mega burza z piorunami i taką ulewą, że nic za oknem nie było widać. :bum:

Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, przynajmniej sobie całego Twojego bloga przeczytałam. Superanckie masz te psiory. Musiałaś je jakoś specjalnie uczyć, żeby w tej uprzęży biegały? I czy jak biegniecie/maszerujecie na zawodach to nie ciągną do innych psów, które też są na trasie? :usmiech:
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miło że ktoś utknął akurat u mnie, mam nadzieje, że w końcu zacznie się pojawiać jakiś progres :)

Prawdę mówiąc one to mają we krwi, ciągnęły na obroży jak głupie więc postanowiłam to wykorzystać. W sumie nauczyłam jednego psów pracy, kierunków i zachowania na trasie a następne nauczyły się już od niego. Trening polega na tym aby zawsze miały niedosyt i właśnie dlatego są takie chętne do pracy :)

Na początku z tym ciągnięciem do innych było różnie bo chciały się bawić, jednak poświęciłam trochę czasu dla nich i nauczyłam je że w szelkach liczy się tylko praca a inne psy wtedy nie istnieją, nawet jeśli biegną łeb w łeb z innym zaprzęgiem. Natomiast w obrożach mogą się bawić i wygłupiać :)

Żeby nie było, że one tylko i wyłącznie pracują fizycznie- całkiem nieźle idzie im też umysłowo :)

zapuszczanie żurawia ....

Obrazek

.. i chodzenie w pozycji wyprostowanej jako dwie ostatnie sztuczki, które udało się sfotografować :)

Obrazek

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki za odpowiedzi! Strasznie fajnie to wszystko brzmi. Bardzo Ci zazdroszczę, że masz takie psiaki i możliwości, ale i podziwiam za pracę, którą w to wkładasz. Dużo osób bierze te psiaki a później je porzuca, bo sobie nie daje z nimi rady, a Ty jesteś po prostu niesamowita! Zdjęcia czaderskie! Zapuszczanie żurawia jest MEGA! :hej:

Piękne i inteligentne bestie! :uuusmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

killerek pisze:No masakra jakaś jest z tą pogodą a już przez chwilę myślałam że tylko u mnie tak to działa :hahaha:
Co do kondycji to jeszcze nie ma żadnej aż się zdziwiłam pozytywnie że tak lekko dzisiaj to poszło. Zdecydowanie zaczęły podobać mi się spokojne treningi :hej:
Jak dla mnie przy złamanych 50 min na 10 kemow jestes wzorem do nasladowania ! bede zagladac :) Psiaki cudowne i zdolne ! wspaniale .
U mnie od miesiaca na kazdym planowanym longu leje hehehe, jak wychodze mine mam srednia ale po chwili deszcz okazuje sie zbawienny ! :)
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu z tymi możliwościami to jest różnie, od prawie 5 lat toczę wojnę w domu jeśli chodzi o moje psy ale dla tych 15 minut jazdy na treningu jesienią w pełnym błocie w lesie jest mega warto :hahaha:

rene87 mam nadzieję, że szybko uda ci się złamać tą pięćdziesiątkę, ja po ciuchu liczę że uda mi się trochę obkroić tą życiówkę we wrześniu :hejhej:

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
Awatar użytkownika
gonefishing
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41'25"
Życiówka w maratonie: 4h01'38"

Nieprzeczytany post

killerek pisze:No i zaczynam znowu brać się za brzuch, zobaczymy jakie będę efekty, stan wyjściowy z dzisiejszego ranka:
Oki brzuszek, nie wiem nad czym tu pracować :taktak:
Dobrze, że ja swojego nie pokazałem, bo od razu 3/4 przestało by forum odwiedzać :hahaha:
BLOG - KOMENTARZE
ULICZNE: 5km 20:03 10km 41:25 21,1km 1:34:52
PRZEŁAJOWE: 42,2km 4:01:38
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wrzuciłam fotkę żebyście mnie motywowali a nie :oczko:

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

killerek pisze:wrzuciłam fotkę żebyście mnie motywowali a nie :oczko:
nie pomogę, bo nie jestem w stanie odnaleźć zdjęcia (???) Robie dość sporo ćwiczeń na brzuch- już jakiś zarys mięśni widać, więc jak coś do usług :) :bum:
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:
killerek pisze:wrzuciłam fotkę żebyście mnie motywowali a nie :oczko:
nie pomogę, bo nie jestem w stanie odnaleźć zdjęcia (???) Robie dość sporo ćwiczeń na brzuch- już jakiś zarys mięśni widać, więc jak coś do usług :) :bum:
hmm z tego co kojarzę to str.10 czyli mój kolejny powrót po przerwie :wrr: no jakbyś miała coś godnego polecenia to chętnie wypróbuje :oczko:

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Lepiej wstaw się w stroju letnim i eksponuj walory i mięśnie, ale patrząc na Twój brzuch to ja za bardzo nie widzę co poprawiać. Może lepiej skupić się na ogólnorozwojówce? Nogi, ręce, brzuch wtedy dostaną proporcjonalnego wycisku i wzmocnisz całą postawę ciała :) Psy PRZEKOZACKIE :spoko:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Od jakiegoś czasu już ogólnorozwojówkę uskuteczniam, efekty jakieś widać, szczególnie jeśli chodzi o plecy i ramiona. Nad foteczką pomyślę w lato :oczko:

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale wlasnie co z tym brzuchem dokladnie nie tak ? :niewiem:
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czuję niedosyt :bum: ale żeby mi coś na prawdę odpowiadało to musiałby być już koniec świata

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

killerek pisze:Czuję niedosyt :bum: ale żeby mi coś na prawdę odpowiadało to musiałby być już koniec świata
u mnie rezultaty najwieksze pojawily sie po płytce shape'a - joga na płaski brzuch . wez jeszcze pod uwage to, ze rok temu urodzilam i ten brzuch byl kiepskiej jakosci, a ow cwiczenia wiele pomogly. nie wspomne tutaj o bieganiu, brzuszkach etc ( to moj staly trening ) :)
ODPOWIEDZ