mam wątpliwości, czy jesteś wystarczająco złośliwy... ale próbuj, daje ci szanse..Qba Krause pisze:Mimik, ja mogę być. Zaraz Ci coś bezsensownie złośliwego napiszę...
Tompoz - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

z twoim błogosławieństwem?maneater1 pisze:Mimik; Qba Krause :
Chyba nie pozostaje wam nic innego jak rozpocząć trening według "planu" i "rad" kolegi Tompoza
-
tompoz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kolego Mimik jak to mówią osobisty krytyk świadczy o człowieku. A więc jako powazny facet chcę mieć krytyka nie kieszonkowego tylko powaznego. Pozostaje pytanie czy zmienię se go na kogos innego czy popracuje nad nim by był odbierany mocniej a nie tak jak teraz jako kieszkonowy.mimik pisze:Tompoz, ile ty płacisz temu maneaterowi? Ja tez chce mieć takiego osobistego kieszonkowego krytykamaneater1 pisze:Kolego Tompoz.
Od ponad tygodnia nie piszesz nic o zbliżającym się " skokowym wzroście formy "....
Co się stało ????
pozdrawiam
Tompoz
Tompoz
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

tompoz pisze:Kolego Mimik jak to mówią osobisty krytyk świadczy o człowieku. A więc jako powazny facet chcę mieć krytyka nie kieszonkowego tylko powaznego. Pozostaje pytanie czy zmienię se go na kogos innego czy popracuje nad nim by był odbierany mocniej a nie tak jak teraz jako kieszkonowy.mimik pisze:Tompoz, ile ty płacisz temu maneaterowi? Ja tez chce mieć takiego osobistego kieszonkowego krytykamaneater1 pisze:Kolego Tompoz.
Od ponad tygodnia nie piszesz nic o zbliżającym się " skokowym wzroście formy "....
Co się stało ????
pozdrawiam
Tompoz
specjalnie użyłem tego kieszonkowego, żeby ukryć swoją zazdrość
-
Kshysiek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No dobra. A co się dzieje dalej u Tompoza?
Czy jest kolejna dziura w planie, czy sobie chłopaki wspólnie napierają?
Bo Twój blog czyta się jak dobry kryminał. Już się niby wszystko układa, a potem znowy krrrrrach! Jebudu! I 98kg żywej wagi wraca jak skład towarowy o 7:10 u mnie pod oknem codziennie rano.
Trzymam kciukasy sa powrót do formy!
Czy jest kolejna dziura w planie, czy sobie chłopaki wspólnie napierają?
Bo Twój blog czyta się jak dobry kryminał. Już się niby wszystko układa, a potem znowy krrrrrach! Jebudu! I 98kg żywej wagi wraca jak skład towarowy o 7:10 u mnie pod oknem codziennie rano.
Trzymam kciukasy sa powrót do formy!
napieraj.pl