2011-12-10
Wszamka:
---
Suplementy:
4Flex SPORT nie brany
Waga:
61kg.. PRACUJEMY NAD WYGLĄDEM
Ćwiczenia:
8min Stretch
Sprzęt:
Adidas Kanadia TR3 - 118.305 km
Garmin FP/HR60
ZAWODY:
Nazwa: CHASZCZOK- zimowy bieg z przeszkodami
Dystans: 8km
Czas: 00:41:57
Tempo: 05:15/km
Puls:--
Kalorie: ---
Temperatura: 4 (pogoda idealna)
Opis:
Skład: Ja, Jz, Typ, Księżna, Bogil
FOTY
Hmmmm..
sam nie wiem jak to ocenić..
do początku.. najpierw bbl i rozgrzewka z 5km..
potem na chaszczoka i tam:
Pogadanka i różne dupeszwance.. potem start.
ustawiłem sie w końcu z przodu bo czułem dziś moc.
wystartowałem równo z elitą, pierwsze metry nawet mogłem prowadzić ale sie wystraszyłem tego i ustawiłem sie na 3 miejscu..
co jakiś czas próbując przyatakować dwójke.. gdzieś do połowy dystansu tylko powiększaliśmy prowadzenie nad resztą.
byłem zaskoczony moim dobrym biegiem.. w pewnym momencie wpadłem na pomysł że wyjebie dwójke w tym bagnie..
skoczyłem i utknął mi but.. dałem po niego nura w bagno ale długo nie mogłem go znaleźć patrząc jak moja przewaga ciężko wypracowana topnieje a potem rośnie strata..
na buta straciłem pare i to naprawde pare dobrych minut.. nadbiegł Jz, wskoczył do bagna i w tym momencie znalazłem buta.. ubrałem i goniłem Jz..
dogoniełem, wyprzedziłem, i tak cały czas.. raz on raz ja.. jako że straciłem w hu sił nie miałem za bardzo czym gonić czołówki i mój pościg miejscami szaleńczy dał mi tylko i aż 12miejsce..
pare sekund za Jz..
na mecie, prócz tego że padłem zaraz za nią i zdechłem, to graty dostałem od gosci z którymi sie ścigałem.. stwierdzili że jestem hardkorem...
potem jak wbiegła Karola no to dostała misia co by nie była bardziej czysta niż ja :D
podsumowując.. normalnie skakałbym z radości z takiego miejsca.. jednak w tym wypadku wiem i jestem pewien że utrzymałbym to 3 miejsce bo przewage mieliśmy dużą..
a ja walczyłem na całego.. zero asekuracji co zreszta potwierdzają foty i mój zapach.. byłem brudny po same uszy.. zero oszczędzania sie..
szkoda.. bo dałem z siebie wszystko..
dodam żę pierwszy kilos w tak ciężkim terenie polecieliśmy w okolicach 4min/km!!
no nic.. nie ma co rozpamiętywać.. wiosenną edycje chaszczoka WYGRAM!
zobaczycie.. (chyba że jeszcze w tym roku zrobią)
na plus napewno występ Księżnej :D WYGRAŁA :D
Graty!
co do reszty: Jz pare sekund przedemną (szkoda bo miałem przewage), Typ daleko, Bogil nie ukończył
Co jutro...??
Chyba zakwasy
Informacje:
Sprzedam o 50zł taniej niż na allegro akcesoria do Garmina..
można ponegocjować.. na pewno sie dogadamy

do sprzedania:
*Nowy lub używany pasek HR
*Nowy lub używany klucz do kompa ANT+
KOMENTY