25.03.2012
Trening
Rower
70.22km-02:30:41(2'08''/km)śr 28km/h
Opis
W taką pogodę to mógłbym jezdzić cały dzień,niestety zaległości nagromadzone w tygodniu,które trzeba załatwić w niedzielę na to nie pozwalają.

.
Plan na dziś był taki,by pojechać aktywnie na podjazdach,a na płaskim jechać powyżej 30km/h.Założenia zrealizowałem

Całość pojechałem w tempie 28km/h,co mi się do tej pory jeszcze nie udało

.Dzisiaj po raz pierwszy się przekonałem jaka jest różnica między początkującym,a hm,sam nie wiem na jakim poziomie oni byli,ale mijali mnie jakbym jechał na składaku

.Próbowałem się,że tak fachowo powiem trzymać na kole,ale długo to nie trwało

.Sie potrenuje to będzie lepiej.Ogólnie to jestem zadowolony,bo mam wrażenie że łatwiej mi się jechało,szczególnie na wzniesieniach.
Obowiązkowo muszę dokupić jeszcze jeden bidon,bo w taką pogodę jeden to stanowczo za mało.
Jutro
Pływanie
Podsumowanie tygodnia
Bieganie 3 treningi 41.08km-03:29:58(5'06''/km)
Pływanie 2 treningi 4.2km-02:15:00(32'08'/km')
Rower 1 trening 70.22km-02:30:41(2'08''/km)
Siła+core stability 2 treningi 50min
Razem:8 treningów w 09h:05min:41sec
Opis tygodnia
Mimo że zrezygnowałem z pływania w środę,to jestem zadowolony.Czasami trzeba odpocząć,szczególnie jeśli nic innego się nie robi,tylko śpi,je,pracuje,trenuje.Potrzebowałem tego dnia wolnego i to była rozsądna decyzja,szczególnie dla treningów drugiej części tygodnia.Czasowo wyszło podobnie jak w poprzedni tydzień.Tak w ogóle,to w kwietniu dodam jedną sesję biegową i rowerową.Chcę powoli zwiększać czas spędzany na rowerowaniu,pływaniu i bieganiu,tak aby dojść do 15h w tygodniu(nie licząc siły i core stability).Duuuże wyzwanie

.Spróbujemy