01-02.01.2011
Waga:
b.d
Trening(Zimowy obóz bieganie.pl z Grzegorzem Gajdusem):
W tym dniu byłem na nartach zamiast na wybieganiu. 2 h i 8 zjazdów.
Potem byliśmy na siłowni, wkońcu dowiedziałem się co ma robić biegacz na siłowni, a dodatkowo było trochę ćwiczeń które mają na celu dostosowanie stóp do biegania na śródstopiu

. Kolejna cenna wiedza.
Oprócz tego wieczorem było spotkanie integracyjne, tam dużo pogadałem z Grzegorzem Gajdusem.
Rozpisaliśmy ramy mojego treningu w okresie przygotowawczym. Nie żadne plany tylko ramy.
Mam biegać 7 razy w tygodniu i odpuszczać dzień dopiero jak poczuje, że by wypadało odpuścić.
Nie długo coś przedstawie.
Już nie długo zaczynam ten plan, a nie dziś bo od 2 stycznia jestem chory i cała moja rodzinka zresztą też. Dlatego niestety nie wystartowałem w Kęckim kryterium na 3 km. ;/
Podsumowując obóz: Ani trochę nie żałuje, polecam każdemu i tym osobą które myślą, że to jeszcze za wcześnie i tym którzy myślą, że o bieganiu wiedzą już wszystko. Dziekuję wszystkim trenerom i uczestnikom. Jakby nie było wymienialiśmy się także doświadczeniami nawzajem. Mam nadzieje, żu uda mi się pojechać na następne.
W związku z tym, że to nowy rok to przedstawiam mój kalendarz planowanych startów:
1. Bieg Skawiński 14 maj - 10 km ( główny bieg na który się przygotowuje)
2.Pozatym to ma być jak najwięcej z tej
listy.
Czyli pierwszy start już w lutym w szczyrku.
PS. Przyszły mi startówki Brooks Racer ST 4 - narazie nie miałem okazji testować.