Test Coopera
No i za sprawą Moniki - pobiegłam. Bardzo się cieszę, że się dałam namówić. Bardzo fajna impreza z tego wyszła. Pojechaliśmy całą rodzinką. Zapisaliśmy się wszyscy. I pobiegliśmy wszyscy. I wszyscy powinniśmy być z siebie zadowoleni. Moje dziewczynki, jako, że to małe dzieci są, miały biec po 400 metrów, ale po drodze obie zdecydowały, że jednak spróbują dalej.
Madzia (7 lat) - 1650 m, czyli ponad cztery okrążenia
Asia (9 lat) - 1950 m, czyli prawie pięć okrążeń
Po biegu przez chwilę były zmęczone, ale bardzo szybko odzyskały energię i jeszcze przez kilka godzin szalały na trawie z innymi dziećmi.
Z siebie też jestem zadowolona. Założenie było takie, żeby znaleźć się w tabelce w najlepszej kategorii. I udało się. 2600 m. Trochę to było zrobione na oko, bo dziewczyna, która skończyła dwa metry obok mnie, miała końcówkę 20. Więc albo ja mam ciut więcej, albo ona ciut mniej. Ale to drobiazg przecież. Bieg mnie zmęczył, ale po przemyśleniu stwierdzam, że nie dałam z siebie wszystkiego. Dokończyłam, tak jak zaczęłam, a powinnam szybciej. Gdy usłyszałam, że do końca została jedna minuta, to powinnam była wejść na tempo przebieżkowe. Taka nauka na przyszłość.
Flądra i Moniś pobiegły świetnie. Szczególnie Monika. Jeszcze raz moje wyrazy uznania

Jak pisałam impreza niezła. Duży teren, piękna trawka, ktoś do opieki nad dziećmi. Same zalety. A jako dodatkowa atrakcja pokazy lotnicze, które odbywały się niedaleko, więc samoloty nad nami też latały. Zostaliśmy, aż do losowania nagród. I wszyscy mieliśmy szczęście. Chociaż Asia tak nie uważa, bo dostała męskie skarpetki. Ale tata się cieszy.
Zrobiłam sobie też test na otłuszczenie ciała, zawartość cukru we krwi i ciśnienie. Tłuszczu za dużo, cukru za dużo, ciśnienie zbyt niskie. Aczkolwiek wszystko jeszcze trzyma się norm. Ale waga! Waga spadła! Całe dwa kilogramy!
Acha, zapomniałabym. Wojtek zrobił 3450 m. Mi się wynik podoba, ale on zadowolony nie jest.
Fajny to był dzień!
Fajnie było spotkać ludzi z forum. Ciekawe kto z nas da radę jutro? A jutro Niepołomice i pogoń za żubrem

KOMENTARZE