BIEG W BIKINI - 28 sierpnia, Warszawa
Moderator: beata
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Drogie Panie,
Zapraszam do udziału BIEGU W BIKINI!
28 sierpnia na Plaży Wilanów o godz. 14-tej - czekają atrakcyjne nagrody!
Nagrodzone zostaną 3 najszybsze i MISS biegu. WARTO:)
Ja biegnę;)
Zapraszam do udziału BIEGU W BIKINI!
28 sierpnia na Plaży Wilanów o godz. 14-tej - czekają atrakcyjne nagrody!
Nagrodzone zostaną 3 najszybsze i MISS biegu. WARTO:)
Ja biegnę;)
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
troche za daleko ale z przyjemnoscia ogladne fotki ![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
aż zaczęłam szukać przycisku "lubię to!"Bawareczka pisze:troche za daleko ale z przyjemnoscia ogladne fotki
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Zastanawiam się, czy moje bikini pasuje do faasów ![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
No i fajnie, a tu dodatkowo ten człowiek ma być kobietą w bikini. Dla mnie osobiście to aspekt który dodatkowo podnosi wartościowość, ale to pewnie zaleta bycia płytkim...ronja pisze:W sporcie liczy się człowiek i to uważam za aspekt wartościowy...
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No i wyszło, że bieganie w bikini jest dla "płytkich", a bieganie zwykłe dla "wartościowych".
Bieganie jest bieganiem, czy to nago, czy w bikini, czy też w worku na kartofle.
Może dla równowagi płci wystarczy zorganizować bieg w samych slipach dla mężczyzn na plaży (a może już są takie biegi?) i też zrobić wybory MISSTERA i po sprawie![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Bieganie jest bieganiem, czy to nago, czy w bikini, czy też w worku na kartofle.
Może dla równowagi płci wystarczy zorganizować bieg w samych slipach dla mężczyzn na plaży (a może już są takie biegi?) i też zrobić wybory MISSTERA i po sprawie
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
- Wyga
konkurencja sportowa i wybór najlepszego towaru - to nie gra do końcagwynbleidd pisze:No i fajnie, a tu dodatkowo ten człowiek ma być kobietą w bikini. Dla mnie osobiście to aspekt który dodatkowo podnosi wartościowość, ale to pewnie zaleta bycia płytkim...ronja pisze:W sporcie liczy się człowiek i to uważam za aspekt wartościowy...
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
zabawy tego typu uważam za nudne i powielające schematy... nie mówiąc o tym, że większość ludzi nie chciałabym oglądać w negliżu
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
No cóż, z czasem można nabrać do siebie dystansu i zrozumieć, że czasami warto się swoją pasją bawić, a nie tylko brać ją smiertelnie serio i trzaskać długie wybieganai do maratonu ![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Z góry przepraszam tych, którzy ewentualnei mnie w tym bikini będa musieli oglądać![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Z góry przepraszam tych, którzy ewentualnei mnie w tym bikini będa musieli oglądać
-
- Zaprawiony W Bojach
gdzies mi sie o uszy obilo ze Panowie maja startowac w SAMYCH krawatachKanas78 pisze: Może dla równowagi płci wystarczy zorganizować bieg w samych slipach dla mężczyzn na plaży (a może już są takie biegi?) i też zrobić wybory MISSTERA i po sprawie
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- T.time
- Wyga
e tam, to niebezpieczne dla zdrowia, a powyżej miseczki D powinno być w ogóle zabronione
to sie oczywiście tyczy tylko pań, bo na panów to ma zapewne dobroczynny wpływ. Już widzę te tłumy gapiów, komentujące ze znawstwem walory biegowe zawodniczek![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
to sie oczywiście tyczy tylko pań, bo na panów to ma zapewne dobroczynny wpływ. Już widzę te tłumy gapiów, komentujące ze znawstwem walory biegowe zawodniczek
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Bardzo proszę radaktora Biegania.pl, 3 tomy zdjęć ![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Wyga
madame, jestem socjologiem płci (m.i. z naciskiem na gender in sports) i to także jest moją pasjąBeauty&Beast pisze:No cóż, z czasem można nabrać do siebie dystansu i zrozumieć, że czasami warto się swoją pasją bawić, a nie tylko brać ją smiertelnie serio i trzaskać długie wybieganai do maratonu
Z góry przepraszam tych, którzy ewentualnei mnie w tym bikini będa musieli oglądać
-
- Zaprawiony W Bojach
czy to prawda, że 90% socjologów płci to zakamuflowane feministki? ;P
ja na bieg z krawatem się nie piszę, ale bieg bikini uważam za dobry, nowatorski pomysł, który może zwrócić uwagę szerszej publiczności na aspekty biegania dotychczas niedoceniane.
ja na bieg z krawatem się nie piszę, ale bieg bikini uważam za dobry, nowatorski pomysł, który może zwrócić uwagę szerszej publiczności na aspekty biegania dotychczas niedoceniane.