ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

piekna trasa, moja dzisiejsza https://www.endomondo.com/workouts/371976380/12839619 :hej:
w Darłowie Niemców brak, no może jacys pojedynczy :taktak: w wakacje bardzo duzo sie dzieje kulturalnie :orany: sa festiwale, ludzie zjeżdzaja z całej PL, żeby byc np. na jedynym w PL festiwalu filmów skandynawskich, 2 lata temu byłam na premierze Melancholii :usmiech: z całego serca polecam, a we wrześniu knajpy jeszcze otwarte, spoko, sa knajpy całoroczne, hotele, więc to nie taka wiocha dechami zabita :bum: :oczko:
ja np. nie lubie wielokich kurortów, np.Kołobrzegu w sezonie :bum: albo Mielna, za dużo ludzi :spoczko:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
PKO
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W sezonie to ja ogólnie unikam miejscowości turystycznych, za dużo ludzi.
Jak potrzebuję tłumów to zawsze mogę się wybrać w sobotę na Rynek ;).
Ta trasa przy międzyzdrojach jest śliczna, zwykle wychodzę o świcie, najpierw 10km plażą częściowo piasek częściowo kamienie (większość w parku narodowym), potem podejscie po latarnię morską (nawet całkiem spore), potem przez Wisełkę (tu można uzupełnić zapasy płynów/jedzenia) kawałek asfaltem i dalej lasami wzdłuż ślicznych jeziorek, na koniec można wstapić do żubrów :).
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kojer, jesli nie lubisz tlumow (zupelnie jak ja) to polecam pojechac na roztocze. Nawet w sezonie jest luzno, a trasy biegowe tez sa bardzo przyjemne. No i podstawowa zaleta, jest tanio ;)
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Wyjasnila sie moja niemoc.

Kojer, do Twojego rysunku z deszczem dodalam przeziebienie i jest obraz mojego polozenia. Moze jakby tak nie padalo, to bym wyszla pobiegac, ale w deszczu i zimnie z bolacym gardlem i przeziebieniem boje sie, zeby sie nie zalatwic na dobre.
A mialo byc super biegowo na wakacjach. Mam nadzieje ze obedzie sie tylko bez jednego treningu i moze jutro a najpozniej pojutrze pobiegam.

Potwierdzam Kojer, na Pomorze Zachodnie duzo szybciej z Wroclawia, teraz jak otworzyli nowa droge mozna sie i w 4 godziny zmiescic. A jak jechac do Gdanska najpierw 8, pozniej przez Poddebice na Lodz i 1 na gore, to tez droga na Hel jest duzo szybsza niz na wybrzeze srodkowe. Ja tez kocham Hel, kocham nurkowanie i windsurfing, a tam jest raj dla obu tych dyscyplin. Ale zawsze to daleko.

Bez tlumow polecam Kotline Klodzka. W takich Gorach Bystrzyckich mozna caly dzien w lesie nikogo nie spotkac. Tereny biegowe super. I tylko godzna z hakiem :hej:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ASK czyżby zmiana klimatu cie dopadła? :lalala: zdrowiej, ile jeszcze macie urlopu? biegałas w w tych salomonach?
komentarze
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Jeszcze tydzien, wiec pobiegam. Salomony super na las i pagorki, swietnie trzymaja nawierzchni. Swietnie.
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:kambodja z kartami Multisport da się oszczędzić! Trzeba tylko poszukać i są miejsca, gdzie się pływa półtorej godziny. Ja nie mam, ale mąż i dzieci dużo korzystają. Otwarty basen na Szczęśliwicach kosztuje 10zł dla dziecka i 19zł za dorosłego na cały dzień - wg mnie jest to cena do zaakceptowania. Karty Multisport tam nie obowiązują. Dla porównania - we Wrocławiu 2h w Aguaparku to 43zł. Na kartę Multisport chyba też 2h.
Dzięki za info o Szczęśliwicach ! Musimy tam pojechać jak się zrobi upalnie !
Ania masz rację - da się zaoszczędzić na Multisporcie. Ale jak pojechaliśmy na baseny do Mszczonowa na 3h zaoszczędziłam całe 14 PLN :wrr: A tam fajnie było - trawka i leżaki do poleżenia i dzieciarnia się wypływała, ale zapłaciliśmy jak za zboże....
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no :hej: pogoda dopisała
20k biegu
12k spaceru
10k roweru
będę spac jak niemowlę :hejhej:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

ja ostatnio zle sypiam...
ciezko mi zasnac,zamulam celowo przed kompem zeby zmęczyć oczy,potem jeszcze w łózku ksiazka,gasze swiatło i....nie spie dalej :ojoj: 23,24,1,2...a rano oczy jakby na klej :ojoj:
Tak juz z 5 dzien mam :wrr:

My dzisiaj rower:16km z synem i kolezanką ,potem Młody dobił do 30km z dziadkiem a ja jeszcze wyszłam pobiegac -5km i dopadł mnie rzęsisty deszcz :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to ja mam odwrotnie :ojoj: gdzie przyłoże głowe, tam zasnę :hahaha:
musze zbadac poziom hemoglobiny, jestem ciekawa, czy jest jakaś poprawa :tonieja:

farnkie może ziołowe tabletki łykaj? :ojoj:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

ziołowe tabletki? alena co? na uspokojenie?na wyciszenie? :ojoj: nie czuje sie jakos dratsycznie pobudzona,rozdrazniona czy cóś,po prostu spac nie moge :niewiem:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no nasenne :lalala: albo melatoninę, ponoc jest świetna
komentarze
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miałam wczoraj pobiegać, a złapała mnie tak masakryczna migrena, że nawet dwa proszki nie pomogły, meczu nie obejrzałam i w ogóle bueee. Dzisiaj rano też lekko nie było, ale wyszłam pobiegać, zanim zaczęła mnie znowu boleć głowa... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bonnie pisze:Ja zaczynałam również tak, ale liczą się chęci. Dla mnie w sumie podstawą była joga, najpierw robiłam pare ćwiczeń, a później bieg. Kupiłam sobie niezbędny sprzęt który sprawdził się w 100%, bo czasami posiadałam zbyt grube maty, ale w sklepie **** trafiłam na idealne.
To jest kolejne forum, na którym wciskacie bezczelnie swoje reklamy.
Żebym miała na gołej ziemi ćwiczyć, to u Was nie kupię NIC i nigdy.

I mam nadzieję, że moderacja zaraz wymaże nazwę sklepu.
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava te reklamy są nawet zabawne - ich nachalność mnie rozbraja:-D Oczywiście powinny być usuwane.

Wczoraj mieliśmy znów przyjemność kibicować mojemu kuzynowi na zawodach tri. Była to 1/4 IM, więc bieg był na 10 km - kuzyn nie był zadowolony z czasu 40.33. Zajął 9. miejsce w open. Po jeździe rowerem był 5., więc rzeczywiście stracił, ale gdybym ja tak szybko biegała, to bym się cieszyła. Triatlon to

Dziś pierwszy raz biegałam po przerwie. Wczorajsze zawody mnie zmobilizowały. Koniec obijania się!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ