Mam wrażenie, że wszędzie jest tylko róż, fiolet i ewentualnie czerń (w połączeniu z różem zwykle

Moderator: beata
Może coś takiego? Chociaż nie wiem czy o tak delikatną zieleń Ci chodziło: http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... N-TEE.htmlSzarotka pisze:A widziałyście może gdzieś niedrogą (tak do 60-70 zł) koszulkę (krótki rękaw ewentualnie długi, ale b.cieniutka) w kolorze jasno zielonym (nie neonowy, tylko zwykła ładna zieleń)?
Mam wrażenie, że wszędzie jest tylko róż, fiolet i ewentualnie czerń (w połączeniu z różem zwykle)!
Muszę właśnie kupić dobry biustonosz sportowy.barberry pisze:Ja ostatnio kupiłam świetne skarpetki do biegania Nike właśnie w GoSporcie. Rok temu znalazłam tam też bardzo fajny biustonosz sportowy (z tej najtańszej serii GoSportowej;)) - niestety w tym sezonie wszystkie biustonosze/topy są bawełniane :/
ja polecam panache sport - trzyma bardzo dobrze (a u mnie zdecydowanie ma co trzymać....)Juannita pisze:Muszę właśnie kupić dobry biustonosz sportowy.barberry pisze:Ja ostatnio kupiłam świetne skarpetki do biegania Nike właśnie w GoSporcie. Rok temu znalazłam tam też bardzo fajny biustonosz sportowy (z tej najtańszej serii GoSportowej;)) - niestety w tym sezonie wszystkie biustonosze/topy są bawełniane :/