Charm witaj w klubie możemy się pod jedno łóżko schować będzie weselej, ja mam 3 koty a Ty ile zabierasz?

No 5 km to bym trzasnęła w te 40 min choć w listopadzie to może i by ponad 6 km było...

u mnie odwrotnie im dłuższy staż biegowy tym wolniej. Powinnam być na jakimś forum bieganie inaczej...
Stara Damo zazdraszczam pokory, ja się nie mogę oduczyć porównywać do innych. Też mam świadomość że nigdy tak nie pobiegnę, ale w przeciwieństwie do Ciebie strasznie mnie to wkurza! A łydka boli mnie znowu szlag mnie trafia !!! Byłam na 2 masażach ponoć miało być już ok... No nic zaraz zapodam jakieś ćwiczenia na shin splints może coś pomoże.
Kojer mi też ostatnio fizol tłumaczył że nadwyrężenie achillesa ma związek z łydkami i właśnie z tym paskudnym shin splints'em, może zrób sobie tez jakieś ćwiczenia ja szukałam na Yoy Tube i dużo tam filmików znalazłam.
ASK mam tak samo jak Ty traumę związaną z łydkami tylko ze ja się jeszcze nie doleczyłam jak widać..

ale też przywiązuję dużą wagę do rozciągania do rozgrzewki mniej bo wiecznie się gdzieś spieszę, a sama rozgrzewka trwałaby 30 minut bieganie godzinę, rozciąganie kolejne 30 min, kto ma czas 2 h na trening biegowy co 2 dzień jak jeszcze siłowy trzeba odklepać...
Kurde treningi 5 razy w tygodniu chyba bym przestała chodzić...

Ja nie mogę wrócić do trenowania 3 razy w tyg...
Kupię sobie nowe buty i co i się będę wściekać tylko...
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!