Moderator: beata
potwierdzamASK pisze:Klosiu, z tym " obwislym flakiem" to przesadziles, tu sa same piekne dziewczetai zadna z nas nie ma obwislego flaka, zreszta zadna takiego nawet nie widziala na oczy, no chyba, ze u faceta
No, to kamień z sercakatekate pisze:klosiu przyrzekam, że nie mam wagi, jedynie w pracy
no właśnieASK pisze:Klosiu, z tym " obwislym flakiem" to przesadziles, tu sa same piekne dziewczetai zadna z nas nie ma obwislego flaka, zreszta zadna takiego nawet nie widziala na oczy, no chyba, ze u faceta
i to był największy szok po cesarce i wydobyciu bliźniaków - nie byłam przygotowana na widok mojego flakaMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikają
a mi sie nie wchlonalkambodja pisze:i to był największy szok po cesarce i wydobyciu bliźniaków - nie byłam przygotowana na widok mojego flakaMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikająDobrze że się wchłonął szybko
Oj żeby tak było... byłoby cudownie. A ja waga 43, a ostatnio radami ekspertów zmierzyłam się i przeszłam szok. W pasie 73cm!!!! Nawet nie sądziłam że jest aż tak źleMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikają
rosalka pisze:Oj żeby tak było... byłoby cudownie. A ja waga 43, a ostatnio radami ekspertów zmierzyłam się i przeszłam szok. W pasie 73cm!!!! Nawet nie sądziłam że jest aż tak źleMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikają. Cała nadzieja w tych fitnessach i w tym ze dziś nareszcie wyszło słonko, może stopi ten śnieg z chodników i wyjdę pobiegać.
i zadna z nas nie ma obwisłego flaka, zreszta zadna takiego nawet nie widziala na oczy, no chyba, ze u faceta