ja dzisiaj tupnęłam 8,6 km

Moderator: beata
franklina pisze: Ty masz fajnie-teraz mozesz sobie na parkruny chodzic a ja musze czekac AŻ do maja
Oooch, joga super sprawa. Polecam bardzo bardzo!cava pisze:Wypatrzyłam że w czwartki na 18tą są zajęcia z jogi- chyba pójdę zobaczyć jak to wygląda.
Dajcie spokój. Ja mojej nawet nie 3-latce co pół roku wymieniam cała szafę ciuchów....cava pisze:Swoją drogą, jak te dzieci prędko rosną, to aż strach.
Mój siostrzeniec 11 latek ma kopytko rozmiar 42 - przy czym ten rozmiar to nosił już tamtego lata- teraz to się boję pytać nawet.franklina pisze:daj spokój,nic nie mów![]()
ja wczoraj siedziałam przy kompie i jakos tak mi nogi zmarzły,bez namysłu siegnąlam z suszarki w łazience JAKIES skarpety i nalozylam...za chwile patrze a to skarpetki mojego 5latka(no juz prawie 6latka,w marcu)ja mam takie małe 37,on 27 ale skarpetki weszly
![]()
![]()
dzieci niech rosną-obyśmy my sie nie starzały,co nie?
Też długo się wzbraniałem, ale jak wystartowałem to spodobało mi się strasznie. Spróbuj naprawdę warto. Nikt Cię nie będzie poganiał. Ludzie są fantastycznie i atmosfera jest ekstracava pisze: Jakoś mnie nie ciągnie na ParkRuny.
Jeszcze ktoś mnie będzie poganiał, albo kazał biegać szybciej. Po co mi to?