Jutro w godzinach popołudniowo-wieczornych w Intersporcie w Złotych Tarasach będzie darmowy brafitting Shock Absorbera. Szczegóły przypełzły na fejsie
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... t=1&ref=nf
Ja tymczasem ostatnio nabyłam Panache Sport, miałam go już i na zawodach, i na wybieganiu. Jest wygodny, chociaż jak dla mnie ma chyba za długie ramiączka (mam to samo w SA) i jakoś tak stabilniej się czuję, jak zapnę je sobie z tyłu na tę dodatkową zapinkę - ja osobiście spokojnie sięgam, ale mam dość elastyczne stawy, więc może nie jestem miarodajnym przykładem

Trzyma dobrze, nie myślę o nim podczas biegania, no i nie spłaszcza tak bardzo jak SA, co zauważyłam na zdjęciach

Na razie nie obciera, zobaczymy, co będzie później. Ale na przykład na jogę wolę zakładać SA, bo tam spłaszczony biust jest jednak wygodniejszy

Rozmiar wybrałam według tabelki (po dokładnych pomiarach wyszło 70F), pasuje, chociaż zapinam się na środkowe haftki. Niestety, nie było w sklepie 65G do przymierzenia, więc ciężko mi powiedzieć, czy ten rozmiar nie byłby czasem lepszy. No ale mam nadzieję, że obwód nie rozciągnie się jakoś dramatycznie, przynajmniej do czasu, aż stanik się wyeksploatuje i trzeba go będzie wymienić.