wszyscy już wszystko napisali o butach i innym
ja też na brak kasy nie narzekam ale ciuchy kupuję w decathlonie, tchibo (kurtka) a buty w factory - buty miałam takie od 110 zł moje pierwsze do takich za 830 i powiem szczerze w tych pierwszych nie biegało się gorzej - teraz mam limit 150 zł za parę i najwyżej częściej wymieniam

staników mam całą furę - zanim trafiłam na te swoje które mi pasują parę razy bez sensu wydałam kasę
 no cóż tutaj chyba dużo od rozmiaru zależy - na początku biegałam w takim topie i obcisłej koszulce i też jakoś szło - problem się pojawił dopiero przy dłuższych dystansach więc ... pewnie u ciebie na wiosnę
 no cóż tutaj chyba dużo od rozmiaru zależy - na początku biegałam w takim topie i obcisłej koszulce i też jakoś szło - problem się pojawił dopiero przy dłuższych dystansach więc ... pewnie u ciebie na wiosnę  
 markowe ciuchy bym sobie darowała różnica w cenie nie przekłada się na taką samą różnicę w jakości i do biegania takiego amatorskiego naprawdę jest to przerost formy nad treścią

Nie ukrywam że mnie twoje posty zmobilizowały bo ja przy tej pogodzie to z tych co najchętniej nie wychodzili by na dwór ale dziś idę ! (bez względu na pogodę)

potem przez dwa dni nie bede miala z kim zostawić młodego wiec MUSIAŁAM
 potem przez dwa dni nie bede miala z kim zostawić młodego wiec MUSIAŁAM  w weekend wraca tata wiec bedzie lżej organizacyjnie
 w weekend wraca tata wiec bedzie lżej organizacyjnie  
  teraz rumianek i spać
 teraz rumianek i spać 
 jak juz byłam pod blokiem to mi było GORRRRRĄCo
 jak juz byłam pod blokiem to mi było GORRRRRĄCo  hmm....
 hmm....

bardziej brakuje mi konkretnego stanika chyba
 bardziej brakuje mi konkretnego stanika chyba  potr
 potr  nogi jak z ołowiu,oddech stękająco-kwękający i w niektórych momentach mialam chęć IŚĆ do domu...dodam ze  biegłam swoim tempem,nie dodawałam sobie ponad miare:to był mój tradycyjny truchcik.
 nogi jak z ołowiu,oddech stękająco-kwękający i w niektórych momentach mialam chęć IŚĆ do domu...dodam ze  biegłam swoim tempem,nie dodawałam sobie ponad miare:to był mój tradycyjny truchcik. a teraz mam ochotę połóżyc sie spać
 a teraz mam ochotę połóżyc sie spać