Pokazałam fotkę w pracy, męska część bardzo się poruszyłapardita pisze:nie moge znalezc na necie, ale w typie tych, ktore ma pani z POL http://sport.tvp.pl/inne/pozostale/lekk ... iri/689012.

Moderator: beata
Pokazałam fotkę w pracy, męska część bardzo się poruszyłapardita pisze:nie moge znalezc na necie, ale w typie tych, ktore ma pani z POL http://sport.tvp.pl/inne/pozostale/lekk ... iri/689012.
I teraz pada pytanie - co tam "prześwitnęło" - pupa, stringi, figi czy gacie po biegaczu-tacie?Księżna pisze: Ale tak - wszak prześwit był widoczny, gdy żem się schyliła do wiązania butów... wówczas oko łypnęło w stojące za mną lustro... a naciągnięte na wypiętym zadzie legg zrobiły się prześwitujące
jo, na poprawienie humoru i samozachwytu nad sobą lepiej kupić 2 rozmiary mniejsze i człowiek od razu lepiej się czujejoanna1012 pisze:a te prześwity to może ze zbyt małego roziaru legginsówmateriał się naciąga i prześwituje
![]()
(oo może się jakaś awanturka wywoła)
Zad, pardita. W najczystrzej postaci zad. Bowiem-albowiem legg odziałam bez bielizny. A-zatę były dwie miękkie, górne części nóg oraz swobodna przestrzeń między nimi, wypełniona szwem od legg.pardita pisze:I teraz pada pytanie - co tam "prześwitnęło" - pupa, stringi, figi czy gacie po biegaczu-tacie?Księżna pisze: Ale tak - wszak prześwit był widoczny, gdy żem się schyliła do wiązania butów... wówczas oko łypnęło w stojące za mną lustro... a naciągnięte na wypiętym zadzie legg zrobiły się prześwitujące
Ale przedziałek hydraulika nie pokazał się?Księżna pisze:pardita pisze:Księżna pisze: Zad, pardita. W najczystrzej postaci zad. Bowiem-albowiem legg odziałam bez bielizny. A-zatę były dwie miękkie, górne części nóg oraz swobodna przestrzeń między nimi, wypełniona szwem od legg.
Księżna pisze:A-zatę były dwie miękkie, górne części nóg oraz swobodna przestrzeń między nimi, wypełniona szwem od legg.]
nie no trzeba większe kupować wtedy można wszystkim mówić że "spodnie juz ze mnie lecą" tak się wylaszczyłambieska pisze:jo, na poprawienie humoru i samozachwytu nad sobą lepiej kupić 2 rozmiary mniejsze i człowiek od razu lepiej się czuj
Gife pisze:Czasami mam wrażenie, że wstydzicie się swojej naturalności![]()
To tak, jak ja bym musiał sprawdzać, czy mi wacka dobrze widać, gdy biegnePrzecież wszyscy wiedzą, co mamy i że to nie zniknie, zwłaszcza z obcisłych strojów
LadyE pisze:Gife pisze:Czasami mam wrażenie, że wstydzicie się swojej naturalności![]()
To tak, jak ja bym musiał sprawdzać, czy mi wacka dobrze widać, gdy biegnePrzecież wszyscy wiedzą, co mamy i że to nie zniknie, zwłaszcza z obcisłych strojów
![]()
![]()
ten tego ... az zapomnialam co mialam powiedziec
łeeee... a już zaczynałam sobie marzyć....Gife pisze:najmniej na sobie to miałem tylko leginsy/spodenki i skarpetki z butami
nie podnieca mnie płaszcz i obnażanie się publicznie
a ja zaczęłam się już rozglądaćdont_ask pisze:łeeee... a już zaczynałam sobie marzyć....Gife pisze:najmniej na sobie to miałem tylko leginsy/spodenki i skarpetki z butami
nie podnieca mnie płaszcz i obnażanie się publicznie