ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
Cześć Hania!
A wiecie, że nasza franklina też będzie miała dzidziusia?? Hihi
Btw.kocham w taką pogodę biegać, i chociaż mało trenuję, nie mogę doczekać się maratonu :V
Btw.kocham w taką pogodę biegać, i chociaż mało trenuję, nie mogę doczekać się maratonu :V
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dziękuję w imieniu swoim i Hani :D <3
Właśnie idziemy ja spacerek
Wysłane z Tapatalka
Właśnie idziemy ja spacerek
Super :D szkoda, że się nie odzywa w ogóle, choćby czasem...katekate pisze:Cześć Hania!
Wysłane z Tapatalka
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Charm, sliczna dziewczynka. Ciesz sie wspolnymi chwilami, dzieci tak szybko rosna.
Katekate, wspaniala nowina o Frankie! Pozdrow ją. Cieszę się, że odnalazła się i ma nową miłość i dziecko.
Co do biegania, to odzyskuje siły po przeziebieniu, pogoda szokowo się zmienila i nie nastraja. Wiecie ile razy ubieralam sie, wychodzilam pobiegac i po 200-300 metrach stwierdzalam, ze nie mam sily, zatrzymywalam sie i wracalam marszem do domu... Ale pomału mam już głód biegania.
Katekate, wspaniala nowina o Frankie! Pozdrow ją. Cieszę się, że odnalazła się i ma nową miłość i dziecko.
Co do biegania, to odzyskuje siły po przeziebieniu, pogoda szokowo się zmienila i nie nastraja. Wiecie ile razy ubieralam sie, wychodzilam pobiegac i po 200-300 metrach stwierdzalam, ze nie mam sily, zatrzymywalam sie i wracalam marszem do domu... Ale pomału mam już głód biegania.
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
DziękujęASK pisze:Charm, sliczna dziewczynka. Ciesz sie wspolnymi chwilami, dzieci tak szybko rosna.
To prawda, rośnie błyskawicznie, zmienia się praktycznie z dnia na dzień... Jutro 3 miesiące, nosi rozmiar 68, ze szpitala wychodziła w 50
Dobrze, że wraca chęć do biegania
Mam nadzieję, że jeszcze razem pobiegamy
Ja powoli wracam do aktywności, i dużo lepiej się czuję
Wysłane z Tapatalka
- beata
- Ekspert/Trener
Tymczasem w Tatrach śnieg, kolory ale termicznie - późne lato .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
Pięknie Beata!
Dla przeciwwagi, drugi koniec Polski
Życie jest piękne!
Dla przeciwwagi, drugi koniec Polski
Życie jest piękne!
- beata
- Ekspert/Trener
Katekate, widzę, że u Ciebie też kolory . Ładne!
A na tym ostatnim zdjęciu, to są jakieś szyby na tym molo? Fajny efekt, wprowadza geometrię do niegeometrycznego pejzażu .
A na tym ostatnim zdjęciu, to są jakieś szyby na tym molo? Fajny efekt, wprowadza geometrię do niegeometrycznego pejzażu .
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
w tym roku na plaży zachodniej wybudowali przepiękna kładkę przyrodniczą na wydmie, w niektórych miejscach jest osłonięta szybami, świetna sprawa
można spędzać tam wszystkie wieczory, codziennie inne widoki
można spędzać tam wszystkie wieczory, codziennie inne widoki
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Piękna pogoda i ładne zdjęcia. Beata, ależ kusisz tymi Tartami. Btw podesłałabyś mi na priv namiary na szkolenie zimowe turystyczne, o którym rozmawialiśmy w zeszłym roku. Chciałabym się wybrać w tym roku, może jeszcze w grudniu.
Ja weekend spędziłam na rowerze w górach. Pod górkę w krótkim rękawku, z górki w kurtce i czapce. Łacznie ok 800 m podjazdów na 45 km trasy dało mi nieźle w kość.
Ja weekend spędziłam na rowerze w górach. Pod górkę w krótkim rękawku, z górki w kurtce i czapce. Łacznie ok 800 m podjazdów na 45 km trasy dało mi nieźle w kość.
- beata
- Ekspert/Trener
Heh, tart to niestety nie piekę, ale i mnie kuszą, bo lubię .ASK pisze:Beata, ależ kusisz tymi Tartami.
A w Tatrach faktycznie sezon jesienny wyjątkowy, aż mi żal, że kolega, z którym się wspinam nie mógł zostać dzień-dwa dłużej, można było machnąć jeszcze jedną drogę, bo warunki lepsze, niż w czerwcu. No i ciepło!
No nic, pozostał niedosyt - też dobrze, a za to zrobiłam sobie na koniec długą solową wycieczkę.
Tatry o tej porze prawie puste, prawie, bo jednak w schroniskach ludzi sporo, ale na szlakach nareszcie jest to ilość przeze mnie tolerowana i zbliżona do ilości ludzi w Alpach (choć tam bywa pusto kompletnie), tzn. mniej więcej jedna-dwie napotkane osoby na 1.5h wędrówki .
Namiary na zimowe szkolenie później podeślę
-
- Zaprawiony W Bojach
Piękne zdjęcia. Kolory obłędne.
A gdzie zdjęcie Tarty?;-)
ASK też Ci polecam instruktora, którego poleca beata
Biegacie coś? Po majowym przeciążeniu pilnuję się, żeby nie przesadzić. Wyniki, które osiągałam rok temu, z których wtedy nie byłam zadowolona, są teraz poza moim zasięgiem Cieszę się bieganiem, byciem w ruchu, że nie kuleję
A gdzie zdjęcie Tarty?;-)
ASK też Ci polecam instruktora, którego poleca beata
Biegacie coś? Po majowym przeciążeniu pilnuję się, żeby nie przesadzić. Wyniki, które osiągałam rok temu, z których wtedy nie byłam zadowolona, są teraz poza moim zasięgiem Cieszę się bieganiem, byciem w ruchu, że nie kuleję
- longtom
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47'24"
Coś tam biegamy,ania102 pisze:Biegacie coś?
https://www.relive.cc/view/g25764610079
czasu na foty nie mamy.
pzdr