Moderator: beata
Tak trzymajkadunia2012 pisze:Jestem z siebie dumna i muszę się pochwalić, dziś wyszłam pobiegać i przebiegłam bez postoju 20minut!!!! pomaszerowałam troszke i dalej biegłam, w sumie 55 minutek, hurra!!!!
Ja mam ten sam problem... najgorzej jest na brzuszku - 2 ciąże zrobiły swoje, no i trochę mi ubyło tłuszczu...dont_ask pisze:Tak troszkę nie na temat, ale nie do końca...
Bo jednak już się trochę schudło, a latka swoje się ma, to efekt nie koniecznie może być taki jak się chciało.
Ja wczoraj przed lustrem stwierdziłam, że wyglądam, jak bym miała skórę o jeden rozmiar za dużąGrubsza wyglądałam lepiej (choć czułam się gorzej).
Macie jakieś wypróbowane sposoby albo kosmetyki na wykurczenie? (bo pranie w 90 stopniach odpada)
Cudownych sposobów chyba nie ma i trzeba trochę poczekać. Ale podobno warto masować i wcierać natłuszczające mazidła, żeby się nie porobiły rozstępy (przy szybkim chudnięciu też się niestety zdarza).dont_ask pisze: Macie jakieś wypróbowane sposoby albo kosmetyki na wykurczenie? (bo pranie w 90 stopniach odpada)
Tzn, ze ja już nic nie zrobięAfryka pisze:Cudownych sposobów chyba nie ma i trzeba trochę poczekać. Ale podobno warto masować i wcierać natłuszczające mazidła, żeby się nie porobiły rozstępy (przy szybkim chudnięciu też się niestety zdarza).dont_ask pisze: Macie jakieś wypróbowane sposoby albo kosmetyki na wykurczenie? (bo pranie w 90 stopniach odpada)
Ja mam rozstępy nawet bez dzieci, po prostu za szybko mi tyłek urósł w wieku nastoletnimAsiula pisze:Tzn, ze ja już nic nie zrobiębo rozstępów to mam, że ho ho...
ale to po dzieciakach