ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

cava pisze:Jutro ma być 15 st i popadywać.
Bardzo dobra pogoda na bieganie!! chyba nikt nie ma wątpliwości, że lepiej tak niż biec w sloncu 25 stopni??? Trzymam kciuki za biegnących, kibicujących, debiutujących, starych wyjadaczy, a najbardziej za tych z milionem wątpliwości ;) Franklina, mozesz dzis wypic male piwo, idz spać i nie rozmyslaj za bardzo. Głowa do góry, usmiech na twarz i baw się dobrze, bo to fajna impreza bedzie :)
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

kot nas obudził o 5ej ,dziadyga jeden :sss: :sss: :sss: no wiec sobie w necie siedze i spijam kawe :ojoj: nie wiem czy nie oddamy kota na jakis czas do babci,ma wiecej miejsca i nie ma sąsiadów a ten buszmen jak zaczyna "zabawy" o 4:30 to cały blok słyszy :spoczko: moze jak podrosnie to sie uspokoi?

Kurde,narazie widze słonce za oknem :szok:

matika dzieki,napewno bedzie bosko,samo to ze taki tłum :ble: ale ze wzgledu na @ nie licze na mniej niz godzinke :nienie: ile by nie było-bedzie spoko :hej: to mój pierwszy raz,mam prawo popelnic bład,prawda?

Trzymajcie Kciuki :taktak:
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

franklina pisze:to mój pierwszy raz,mam prawo popelnic bład,prawda?
Jak to masz prawo? Musisz popełnić błąd! Taka zasada, że trzeba zapłacić frycowe :D Jakbyś teraz pobiegła idealnie to co byś poprawiała przed następną imprezą :D A tak na poważnie to będzie rewelacyjnie dzisiaj! Zobaczysz!

Ustawiamy się jakoś przed biegiem? Ja będę na około godzinę przed startem już. Będę się kręcił wokół wejścia do namiotu. Łatwo będzie mnie poznać - biorę ze sobą opaski niebieskie na nogi :)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

mały a to nasza cava nie wyamniła od Ciebie numeru ani nic?heheh :hejhej: Ja sie nie ustawiam bo nawet nie wiem czy bede na czas :hej: moze tylko zwabie Edzie bo ma mój nr startowy i juz bedzie trzeba biec? :ble: Ty opaski na nogach a ja na głowie :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: kazdy ma tam gdzie najbardziej potrzebuje :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: buziaki,napewno sie jakos spykniemy :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powodzenia wszystkim na te dyche :taktak:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Franklina, Malego na pewno poznasz, jest sławny na całą Polskę :hahaha:
A ja lecę dziś piątkę, tylko niewiele o niej wiem, mam jakąś opuchliznę (uczulenie???) na lewym oku, źle spałam i mi się nie chce :ble: Ale nicto, zapisałam się x tygodni temu, zapłaciłam, to nie będę teraz szukać wymówek.
Miłego dnia dla wszystkich :)
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O matko, Ci o której wstają w sobotę. :trup:
Ja dopiero się zwlekłam i jem śniadanie.

Nie wiem czy mały jeszcze "na lini" czy juz biegnie z Gdańska przez Pępowo w ramach rozgrzewki przed startem w Gdyni, ale ja też będę od około 12tej z małym kawałkiem.

Ja Cie Mały poznam, to się sama zgłoszę że to ja. A jak będziesz miał opaski to juz bez wątpienia poznam. :-)

Słońca nie ma, ale sa przejaśnienia , chmury cienkie, widać trochę błękitu, na razie nie pada.
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:Franklina, Malego na pewno poznasz, jest sławny na całą Polskę :hahaha:
A ja lecę dziś piątkę, tylko niewiele o niej wiem, mam jakąś opuchliznę (uczulenie???) na lewym oku, źle spałam i mi się nie chce :ble: Ale nicto, zapisałam się x tygodni temu, zapłaciłam, to nie będę teraz szukać wymówek.
Miłego dnia dla wszystkich :)

Ma_tika, powodzenia.
Okiem nie biegasz więc nie kombinuj. ;-)

Mnie też przy oku spuchło w nocy, jakaś epidemia.
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Haha, ja tez spuchnieta - jakaś alergia mnie dopadła. Powodzenia! Czekam potem na relacje i zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tymi spuchniętymi oczami to fajny zbieg okoliczności :) Powodzenia dla wszystkich w tym ważnym dniu :) Będę trzymać kciuki i z niecierpliwością czekać na relację i waszą radość :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kciuki dla wszystkich, a szczególne dla debiutantek :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava pisze:Jakbyś miała chwilę i ochotę to ja chętnie na jakąś szybką kawkę przyzakupową dojadę w miarę możliwości. :taktak:
oczywiscie zapomnialam odpisac, taka jestem. Niestety tym razem to nie bede miala czasu, pewnie bede miala problem zeby te wszystkie sklepy obskoczyc. Ale w lipcu przyjezdzamy na 3 tygodnie, wtedy powinno sie udac :spoczko:
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trzymam za wszystkich kciuki i czekam na wspólne fotki :)
o
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava pisze:Ma_tika, powodzenia.
Okiem nie biegasz więc nie kombinuj. ;-)
Ja już po - szybka piątka :)
Też uznałam, że oko mi nic nie przeszkadza, a poza tym warto biegać z nastawieniem "nie chce mi się", bo wtedy z reguły wbrew nastawieniu jest całkiem ok :)
Ten mój dzisiejszy bieg to żadna wielka rozreklamowana impreza, ot, takie raczej amatorskie wydarzenie organizowane przez klub sportowy przy wsparciu dzielnicy. Pomiar czasu budzi nieco wątpliwości, bo był kod paskowy na numerze startowym i start z żaden sposób nie był rejestrowany (uznają, że wszyscy równo wystartowali o 11???), a na mecie podchodziła pani i skanowała ten kod - wiadomo, że parę sekund upłynęło od przekroczenia linii mety do zeskanowania. Na moim garminie wyszedł mi dystans 5,1 km w czasie 23:38, a też trochę się zagapiłam na mecie i nie zastopowałam go od razu. Nie jest źle :taktak:
W ogóle to super mi się biega 5-ki - to taki dystans w sam raz dla początkujących, bo można się rozpędzić bez ryzyka zgonu po drodze ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika brawo :) Co do biegu na 5 km, zgon można zaliczyć już przy drugim kilometrze, jeśli nie rozłoży się sił i tempa mądrze :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ