No to chyba mnie rozumieszapaczo pisze: znam to doznanie. Najgorzej jest na takim biegu ulicznym gdzie jest kilka pętli i przeważnie na ostatniej zaczynasz dublować i często są to zgrabne dziewczyny w obcisłych spodenkach.
Żal wyprzedzać...

Moderator: beata
No to chyba mnie rozumieszapaczo pisze: znam to doznanie. Najgorzej jest na takim biegu ulicznym gdzie jest kilka pętli i przeważnie na ostatniej zaczynasz dublować i często są to zgrabne dziewczyny w obcisłych spodenkach.
Żal wyprzedzać...
Teraz tak.paulinka88 pisze:No to chyba mnie rozumieszapaczo pisze: znam to doznanie. Najgorzej jest na takim biegu ulicznym gdzie jest kilka pętli i przeważnie na ostatniej zaczynasz dublować i często są to zgrabne dziewczyny w obcisłych spodenkach.
Żal wyprzedzać...![]()
o ho.. czuję szpilę !Qba Krause pisze:apaczo, brakuje jeszcze zdjęć twojego tyłka i temat będzie kompletny
uspokoiłeś mnieQba Krause pisze:Panie Boże broń!
Nie no, nie umieram...Qba Krause pisze: wszystko zależy, również od skali przeziębienia.
Uwielbiam tę poradę, którą sama aplikuję innym, ale.... na cholerę! jak trudno zastosować ją do siebieQba Krause pisze:to dużo płynów, leki i wygrzać się w domu.
lepiej odpuścić 2-3 dni żeby się nie rozwinęło w chorobę, która będzie trwała 2 tygodnie.