ale mniejsza o ten konkretnie model
to tylko przyklad
o ile wczesniej preferowalam bokserki o tyle teraz uwazam ze jednak mozliwosc regulacji i zapiecia niesamowicie poprawia komfort noszenia
Porządny stanik dla mnie ;)
Moderator: beata
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O ile nigdy nie nosiłam bokserek (z moim "bufetem" raczej się nie da ), to całkowicie zgadzam się z drugą częścią zdaniaLadyE pisze:o ile wczesniej preferowalam bokserki o tyle teraz uwazam ze jednak mozliwosc regulacji i zapiecia niesamowicie poprawia komfort noszenia
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 10:09
Dziś w Decathlonie mierzyłam SHOCK ABSORBER RUN 5044 i od pierwszej chwili się w nim zakochałam ! a z moim biustem trzeba się nachodzić żeby coś dobrego dopasować.
Znalazłam na allegro za 99 zł .. tylko rozmiaru mojego nie ma. Czekam na odpowiedź i wreszcie będę mogła latać a nie biegać
Czeka mnie kilka startów w najbliższym czasie więc trzeba się zaopatrzyć w dobry "sprzęt"
Znalazłam na allegro za 99 zł .. tylko rozmiaru mojego nie ma. Czekam na odpowiedź i wreszcie będę mogła latać a nie biegać
Czeka mnie kilka startów w najbliższym czasie więc trzeba się zaopatrzyć w dobry "sprzęt"
-
- Rozgrzewający Się
Skasowało mi posta
Ale piszę jeszcze raz, ja mam Shock Absorbera B4490, funkcjonujemy sobie razem już ze 3 lata, a wygląda jak nowy.
Bardzo dobrze trzyma duży biust, polecam!
Ale piszę jeszcze raz, ja mam Shock Absorbera B4490, funkcjonujemy sobie razem już ze 3 lata, a wygląda jak nowy.
Bardzo dobrze trzyma duży biust, polecam!
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
przepraszam ze sie WBIJAM w watek ale mam do sprzedania takie cóś
http://allegro.pl/show_item.php?item=4445090616
dostałam w prezencie ale nie mój rozmiar ani kolor
pozdrawiam
http://allegro.pl/show_item.php?item=4445090616
dostałam w prezencie ale nie mój rozmiar ani kolor
pozdrawiam
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kolor bardzo mój (pasowałby do butów mam nawet opaskę i skarpetki w tym kolorze ), ale rozmiar zdecydowanie nie
- MPOMJ
- Wyga
- Życiówka na 10k: 57 min 51 sec
Nie wiem czy któraś z Was ma tez takie problemy ale ja na przyklad okazuje się ze musze powycinać niektóre pieprzyki przy zmianie stanika bo obcierają mi je a one krwawia i już jakis stanik odpada...zaklejanie plastrem tez nie zawsze pomaga bo ten rani skórę
Do tego niezaleznie od dystansu..w sumie to nie wiem od czego to zależy wszyste fiszbiny czy druty..nie wiem dokładnie co tam jest w Panache np obcieraja mnie pod biustem do samej zywej rany albo pomiedzy piersiami...masakra
Chyba poszukam sponsora na sfinansowanie zmniejszenia biustu :-/
Teraz chyba skusze się na drogi stanik bez drutów i fiszbin...wiem że taki jest...
Do tego niezaleznie od dystansu..w sumie to nie wiem od czego to zależy wszyste fiszbiny czy druty..nie wiem dokładnie co tam jest w Panache np obcieraja mnie pod biustem do samej zywej rany albo pomiedzy piersiami...masakra
Chyba poszukam sponsora na sfinansowanie zmniejszenia biustu :-/
Teraz chyba skusze się na drogi stanik bez drutów i fiszbin...wiem że taki jest...
Biegam zawsze i wszędzie
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja