obciachowy kolor (?)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

gocu pisze:Polecam czytanie ze zrozumieniem.
Polecam przesłuchanie tego:

https://www.youtube.com/watch?v=OdJRkAe9jgo

i odnalezienie ukrytego w piosence przekazu dla Ciebie :bum:
New Balance but biegowy
mmar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1h 11min.

Nieprzeczytany post

Dobrze zrobiłaś, że je kupiłaś. Zawsze usmiecham się jak widzę takie buty. Lubię konkretny akcent w stroju biegowym:-) najlepiej jeden i bez loga wielkości pleców:) Szukam fajnych kolorowych butów, ale na moje płetwy w rozmiarze 41 trudno o fajne buty. Teraz biegam w szaro-białych a zimą czarnych
lilian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No właśnie to logo jest większe niż sam but i również dlatego mnie wkurza...

A w ogóle to wczoraj wyszłam, i w deszczu je sobie przetestowałam. No i chyba są za duże :wrrwrr: bolało mnie śródstopie, chyba jakoś starałam się stopą trzymać buta :)
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lilian pisze:bolało mnie śródstopie, chyba jakoś starałam się stopą trzymać buta :)
Toż to odwrócenie idei żelazek: w tym przypadku to nie but czule podtrzymuje stopę tylko stopa czule podtrzymuje but. Świat na głowie staje :)
kateglory
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 40m00s
Życiówka w maratonie: 2h59min09s.
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja tam lubię poszaleć z kolorami. W żywych kolorach mam lepsze nastawienie do treningu :)
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W czasie zakupów nie zwracam szczególnej uwagi na kolory rzeczy do biegania - liczy się funkcjonalność, pasujący rozmiar i przyjazdna cena.
Awatar użytkownika
Uxmal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jak dla mnie whatever, jakby but byl tani to bym nawet ze zdjeciem Justina Beibera biegala zamiast doplacac za 'klasyczna czern'. Dla mnie biega sie dla biegania, a jak chcesz powygladac, to sie wciskaj w mini i do klubu :)

Ja biegam w neonowych kolorach. Takie byly na wyprzedazy. Nie doplace 10 USD za kolor, o no!
Run Tequila-> blog o bieganiu w Meksyku

Tequila na Facebooku -> znajdź Meksyk i bieganie na fejsie
edek103
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:10
Życiówka w maratonie: 3:36:19

Nieprzeczytany post

Uxmal pisze:jak dla mnie whatever, jakby but byl tani to bym nawet ze zdjeciem Justina Beibera biegala zamiast doplacac za 'klasyczna czern'. Dla mnie biega sie dla biegania, a jak chcesz powygladac, to sie wciskaj w mini i do klubu :)

Ja biegam w neonowych kolorach. Takie byly na wyprzedazy. Nie doplace 10 USD za kolor, o no!

No to świat zmierz ku zagładzie:):):) jesli kobiety nie zwracają uwage na kolory.....

" kupilam sobie nowe buty....Jakie?....czerwone:):):):):):)"
lilian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kolor kolorem :oczko: ,ale moje neonówki jednak okazały się za duże. Wymieniłam na adidasy, które są węższe i bardziej tradycyjne - biało niebieskie. I teraz mknę :hej:
Awatar użytkownika
Uxmal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

edek103 pisze:
Uxmal pisze:jak dla mnie whatever, jakby but byl tani to bym nawet ze zdjeciem Justina Beibera biegala zamiast doplacac za 'klasyczna czern'. Dla mnie biega sie dla biegania, a jak chcesz powygladac, to sie wciskaj w mini i do klubu :)

No to świat zmierz ku zagładzie:):):) jesli kobiety nie zwracają uwage na kolory.....

" kupilam sobie nowe buty....Jakie?....czerwone:):):):):):)"
Ja z tych pod tytulem "OMG kupilam nowe buty, 4 mm dropu, dobra amortyzacja, przewiewne, dobre na asfalt!" i zem skapa, to jeszcze " i na wyprzy za 500 pesos byly! " :D :D . Nigdy sie tym nie przejmowalam, wyleczylam sie szybciorem, bo NIENAWIDZE wprost koloru niebieskiego, a ze buty sa czesto w takim kolorze (lub bialo-niebieskie) to coz... Z reszta, po 3 treningach sa w kolorze kurzowym i tak :D. A neony docenilam, bo dojezdzam na treningi i do pracy na rowerze , wiec od razu bezpieczniej , taki oczojebny odblask. Juz niedlugo umra (Brooks PureGrit mam, neon zolty), niebawem przerzuce sie na PureConnect neon pomaranczowy :D
Run Tequila-> blog o bieganiu w Meksyku

Tequila na Facebooku -> znajdź Meksyk i bieganie na fejsie
Zośka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 55

Nieprzeczytany post

Ja tam lubię pomarańcze :) i takie też mam buciki pasujące do moich koszulek i bluzy z kapturem.
Piosenka Lao Che wymiata hihi
ODPOWIEDZ