z nowym rokiem debiutuję na forum :)
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
cześć dziewczyny
biegam już dość długo (ale z długą przerwą na ciążę i dziecko), czytam forum też długo, ale dopiero natchnęło mnie, aby także pisać.
mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie i będziecie służyć radą i doświadczeniem, a ja oczywiście też postaram się bywać i uczestniczyć.
trochę już napisałam o sobie w wątku Frankliny. Biegam typowo amatorsko i mam cel na 2013 rok zejść do 45 min. na 10 km - sama jestem ciekawa czy to realne
i przy okazji - może mi polecicie jakieś zawody na 10 km, najlepiej Warszawa lub okolice. tak żeby się sprawdzić. jedyny bieg, w jakim brałam udział, to Biegnij Warszawo w 2009. W tym roku celowo nie pobiegłam, bo bardziej mi zależało na poprawie formy niż wyniku w okolicach godziny... Poza tym ten tłum mnie zniechęcił. Ale już na wiosnę chciałabym gdzieś pobiec, choć może nie w zawodach o tak masowym charakterze. Maratonu nie planuję, niespecjalnie mnie kręci ten dystans. może półmaraton, ale to najwcześniej na jesieni, w zależności od formy.
pozdrawiam Was noworocznie
biegam już dość długo (ale z długą przerwą na ciążę i dziecko), czytam forum też długo, ale dopiero natchnęło mnie, aby także pisać.
mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie i będziecie służyć radą i doświadczeniem, a ja oczywiście też postaram się bywać i uczestniczyć.
trochę już napisałam o sobie w wątku Frankliny. Biegam typowo amatorsko i mam cel na 2013 rok zejść do 45 min. na 10 km - sama jestem ciekawa czy to realne
i przy okazji - może mi polecicie jakieś zawody na 10 km, najlepiej Warszawa lub okolice. tak żeby się sprawdzić. jedyny bieg, w jakim brałam udział, to Biegnij Warszawo w 2009. W tym roku celowo nie pobiegłam, bo bardziej mi zależało na poprawie formy niż wyniku w okolicach godziny... Poza tym ten tłum mnie zniechęcił. Ale już na wiosnę chciałabym gdzieś pobiec, choć może nie w zawodach o tak masowym charakterze. Maratonu nie planuję, niespecjalnie mnie kręci ten dystans. może półmaraton, ale to najwcześniej na jesieni, w zależności od formy.
pozdrawiam Was noworocznie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
gratuluję więc powrotu do swoich dawnych zainteresowań,trzymam kciuki,żebyś wraz z wiosną wystartowała.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Jak długo biegasz? W jaki sposób i jak długo przygotowywałaś sie na bieg na 10 km?
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
-
- Zaprawiony W Bojach
W zawodach na 10 km biegłam raz - w Biegnij Warszawo w 2009 r. Zaraz potem zaszłam w ciążę i nie byłam na tyle jeszcze zafiksowana na punkcie biegania żeby kontynuować treningi, zresztą zbyt się wtedy trzęsłam nad sobą Jak się przygotowywałam? hmmm, pewnie z jakimś planem z bieganie.pl Wcześniej (przed ciążą) biegałam jakieś 2 lata, ale często nieregularnie. Teraz powróciłam do regularnych treningów w lipcu zeszłego roku i póki co mam i progres i dużo zapału.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja biegam systematycznie od prawie poł roku - tylko teraz ciąża więc nie wiem czy nie będę musiała zrezygnować.
Nowoczesne rolety rzymskie Poznań dla każdego żaluzje Poznań
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Poczytaj: viewtopic.php?f=57&t=29126
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
z botem się nie gada, botowi się nie odpisuje, bota trzeba pogonić
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Znowu to robie Ja już nic nie odróżniam w tym wirtualnym świecie
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo