Jak w temacie.

To bedzie mój debiut, zakładam że przebiegne ...

Życiówka w maratonie 3:37:16.
pzdr
piotrek
wg wszelkich znaków na ziemi i niebie 8 czerwca (zawsze chyba jest tak ze bieg rozpoczyna sie w piątek po Bożym Ciele więc w tym roku wypada 8go)patryk91 pisze:A czy jest już znana dokładna data biegu?
Szkoda... moja impreza docelowa jest 22 ;/pmezyn pisze:wg wszelkich znaków na ziemi i niebie 8 czerwca (zawsze chyba jest tak ze bieg rozpoczyna sie w piątek po Bożym Ciele więc w tym roku wypada 8go)patryk91 pisze:A czy jest już znana dokładna data biegu?
zalecam wycieczkę w góry przed szacowaniem prędkościde9 pisze: -Minimalne założenie to skończyć w limicie czasowym.
-Docelowe to pod górę 7km/h na płaskim (jeśli się znajdzie) 12km/h- cały czas truchtać przynajmniej
Jeśli chodzi o liczby to
1km rekord 3.38
5km ok 22 minut
10km ok 48-50 minut
Więcej na raz nie biegam.
Czasy są podane z bieżni bo na świeżym powietrzu nie mierzyłem.
Katarina pisze:zalecam wycieczkę w góry przed szacowaniem prędkościde9 pisze: -Minimalne założenie to skończyć w limicie czasowym.
-Docelowe to pod górę 7km/h na płaskim (jeśli się znajdzie) 12km/h- cały czas truchtać przynajmniej
Jeśli chodzi o liczby to
1km rekord 3.38
5km ok 22 minut
10km ok 48-50 minut
Więcej na raz nie biegam.
Czasy są podane z bieżni bo na świeżym powietrzu nie mierzyłem.
Czy na pewno masz na mysli takie tempo ?? piszesz ze biegasz 10km w 48-50 min - 12km/h = 50min/10km - to moje tempo maratońskie i jestem absolutnie przekonany że nie utrzymam go nawet na płaskich odcinkach w biegu górskim a tym bardziej ultra.de9 pisze:Witam,
Biegam od 8 miesięcy ( z trzy miesięczną przerwą) nie startowałem w maratonach, w tamtym roku ukończyłem bieg na orientację o dystansie 50km z dość przyzwoitym czasem.
10km ok 48-50 minut
Imprezy na które się jeszcze wybieram by się sprawdzić przed BZ to Harpagan i Kierat- jeśli znajdę czas.