2010-09-22 Babia Góra

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak kilka zdjęć na zachętę:

http://picasaweb.google.pl/artur.goc/20 ... aBabiaGore#

Takie sobie "turystyczne" bieganie :)
Moja teoria, że na każdą górę można wtruchtać legła w gruzach - na jeden stopień jeszcze wskoczę, na dwa i dziesięć też, ale kicanie setki razy mnie zmogło ;)
PKO
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

o stare czasy - pamietam mój pierwszy klubowy obóz. Lipnica Wielka luty '96 a my w śniegu biegaliśmy na Babią. Póżniej dowiedziałem skąd pochodzi nazwa góry :hahaha:
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Awatar użytkownika
aogro
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

swietny pomysł
również nosze w sobie od jakiegoś czasu plan aby tam pobiec. Choć nie liczę na to że uniknę marszu.
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Też się wybieram, ale nie wyobrażam sobie truchtu na sokolice. Dalej to już w miarę się pewnie da biegnąć. Niestety w tym roku pogoda chyba nie pozwoli już ;/
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bogil pisze:Też się wybieram, ale nie wyobrażam sobie truchtu na sokolice. Dalej to już w miarę się pewnie da biegnąć. Niestety w tym roku pogoda chyba nie pozwoli już ;/
Na Sokolicę dałoby się wtruchtać bez problemu, gdyby nie to o czym wspomniałem - schody. Schody, schodyyy, schodyyyy - śpiewać na melodię z filmu "Halo, Szpicbródka" - o ile dobrze pamiętam ;) Wszędzie te schody!

Szanowny BPN postanowił ułatwić wejście na szczyt każdemu i pobudował schodki, chodniki i platformę widokową na Sokolicy :/ Specyficznie to rozumiana "ochrona przyrody".
Awatar użytkownika
Katarina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

gdzie diabeł nie może tam babę pośle :bleble:

złota polska jesień na Babiej cudna, jak się pogoda utrzyma widok od Tater po Bałtyk :hej: tylko wieje ździebko na szczyciku, warto się na to przygotować

oj, szykuje się wyprawa na niedzielę :taktak:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ