Zamieć - bieg ultra 24h

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziś miałem rekonesans trasy biegu na Klimczok http://www.alpinsport.pl/wondol/pages.php?id=1 który będzie 01.03.2014.
Muszę przyznać że współczuję zawodnikom tego jaka ich spotkała dziś pogoda, bardzo zimno i sucho, w centrum było -13 stopni, na Klimczoku około -14,5 zatem na Skrzycznym przy wietrze pewnie spokojnie przebijało -20. Miałem w planach zrobić jeszcze rundę treningową dookoła skrzycznego ale mi się po prostu odechciało :) a gdzie tu biegać 24 godziny :bum:
New Balance but biegowy
KomPot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45,44
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jedz_budyn pisze:a gdzie tu biegać 24 godziny :bum:
oj biegało się ... było fantastycznie.
Pogoda nie rozpieszczała, na Skrzycznym gdzieś do 1:00 w niedzielę wiało na potęgę, było pełno lodu, w szczególności na powrocie.
Ale impreza wymiata. Zrobiłem tylko cztery pętle i mam wielki niedosyt (z przyczyn losowych zacząłem dwie godziny później niż reszta), ale zwycięzca wraz z najbardziej zaciętym rywalem dobili do ośmiu!
Organizacja super, było żarcie, gleba na materac no i atmosfera. Organizatorzy to fantastyczni ludzie ... długo nie zapomnę tego biegu ;-).
Nie uczestniczyłem w wielu imprezach, ale póki co ta przebija się na pierwszy plan, fajnie zorganizowana i mega trudna ;-)
Mam nadzieję, że odbędzie się również w przyszłym roku!
ODPOWIEDZ