Jak trenować, aby być szybszym na 10 kilometrów? Pewnie każdy biegacz kiedyś zadawał sobie takie pytanie. Ten tekst pokaże jak swoich zawodników do tego dystansu przygotowuje Renato Canova, czyli wybitny włoski trener, który wyszkolił wielu medalistów olimpijskich i rekordzistów świata.
Skomentuj artykuł "Trening do 10km według Renato Canovy" https://bieganie.pl/trening/trening-renato-canova-10km/
Trening do 10km według Renato Canovy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Czytając ostatnie twoje artykuły(innych redaktorów zresztą też) mam wrażenie, że są pisane byle coś napisać i dzięki temu wrzucić kilka zdjęć reklamujących NB.
Po prostu nie mogę już patrzeć na biegającego naczelnego i jego łydki w NB.
Wywiad Brągiela z Justyną Święty to też tak naprawdę reklama adidasa.
Dramat
Dramat
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- janekowalski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:38:26
- Życiówka w maratonie: 02:59:42
- Kontakt:
Mi natomiast artykuły Mikołaja bardzo dobrze się czyta i chętnie poczytam kolejne. A reklama Adidasa promująca kobiecość w bieganiu, patrząc przez pryzmat zerwanej umowy z p. Karoliną - faktycznie syf IMHO. Nie budzą we mnie niechęci artykuły sponsorowane ale tamten faktycznie mnie gdzieś ubódł a możliwości komentowania chyba celowo zostały wyłączone.
www.sznrunner.blogspot.com - mój biegowy blog
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
No ale przecież sie musza jakoś finansować. Ja to rozumie.Siedlak1975 pisze: ↑24 mar 2022, 08:58 Czytając ostatnie twoje artykuły(innych redaktorów zresztą też) mam wrażenie, że są pisane byle coś napisać i dzięki temu wrzucić kilka zdjęć reklamujących NB.
Dramat
Jednak musze Ci dać racje, ze ta reklama jest trochę nieprofesjonalnie przekazywana i kuje w oczy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Roland to jest oczywista oczywistość, że żyją z reklam ale za chwilę łydy naczelnego z NB będę miał na monitorze komputera.
Za chwilę będzie więcej zdjęć niż samego tekstu. Żeby chociaż zdjęcia nowe robili.
Za chwilę będzie więcej zdjęć niż samego tekstu. Żeby chociaż zdjęcia nowe robili.
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
A ja sie pytam: gdzie on to biega? Po Marszałkowskiej?