Czy jest sen przełożenia startu?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
darekc1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam w tym roku mam pecha do startów,jeszcze nie uczestniczylem w zawodach by było poniżej 26 stopni.
Do sedna ,w niedzielę mam start w HM byly plany na 1:49 ale przy takiej pogodzie znowu zakreci się przy 2h. Za dwa tygodnie w pobliżu jest inny HM czy jest sens przelozyc start i jak z treningiem te dwa tygodnie ,jestem po planie treningowym i ostatnie dwa tygodnie to już było odpuszczanie , dwa tygodnie temu start na 10k a 10 dni temu wybieganie 18km. Nie mam pojecia co zrobić tymi dwoma tygodniami jezeli zdecyduje sie przelożyc start.

Wysłane z mojego SM-G920F .
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2016, 12:55 przez darekc1, łącznie zmieniany 1 raz.
PKO
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Startuj i pogódź się z rzeczami na które nie masz wpływu :hej:

Wysłane z mojego Galaxy Nexus .
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak walka o życiówkę jest ważna to ja bym przełożył.
darekc1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wystartowałem ,postanowiłem pobiec w swojej strefie komfortu i po 10km stwierdzilem ze mimo tej temperatury można postarac sie o życiowke ,trochę przyspieszyłem i udało sie poprawić o 6 minut ,wynik 1:58 myślę ze byłem gotowy zbliżyć sie do 1:50 oczywiscie nie przy tej temperaturze. Po raz kolejny też podswiadomie zwolniłem widzac ratowników przy leżącym biegaczu i ostatnie 3km biegłem ostrożnie ,dwa tygodnie temu na 10k też 2km po takim obrazku były wolniejsze o około 10 sek.każdy. Także połowicznie jestem zadowolony.

Wysłane z mojego SM-G920F .
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ