Poprawa czasu na 3 km
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Chciałbym poprawić czas na 3 km. Aktualny czas to 13.40 Chciałbym zejść poniżej 12 minut. Zacząłem biegać 8-10 km co drugi dzień. Mam takie pytanie czy biegać jak dotychczas czy kierować się jakimś planem treningowym? Jeśli tak to proszę o jakiś link do dobrego planu. Z góry dziękuje 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:58
jezeli jestes wybiegany czyli jezeli juz te kilometry nie sa jakims szalenstwem dla Ciebie to przechodz w cos mocniejszego
z tego co sie orientuje na stronie bieganie.pl masz gotowce treningowe
spradz i jezeli czujesz sie do nich na silach to mozesz zaczynac a jezeli nie to powoli wlaczaj do treningu mocniejsze kacenty
nie moge konkretniej doradzic bo nie wiele napisales o sobie
z tego co sie orientuje na stronie bieganie.pl masz gotowce treningowe
spradz i jezeli czujesz sie do nich na silach to mozesz zaczynac a jezeli nie to powoli wlaczaj do treningu mocniejsze kacenty
nie moge konkretniej doradzic bo nie wiele napisales o sobie
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:58
w zaleznosci od tego jak sie czujesz na silach wybierz sobie cos
pod 3 km to jezeli bedziesz stosowal plan pod 5km rozniez bedziesz miar rezultaty co daje wiekszy wybor
http://bieganie.pl/?cat=19
pod 3 km to jezeli bedziesz stosowal plan pod 5km rozniez bedziesz miar rezultaty co daje wiekszy wybor
http://bieganie.pl/?cat=19
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
Na pewno musisz się nastawić na trudną pracę. Bo zejście z tempa 5:00 na 3:59 to jest naprawdę spory postęp.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Byłem przekonany że wychodzi 4.45 sec/km :D rozmawiałem ostatnio z człowiekiem który startuje w maratonach :P i wytłumaczył mi że taki czas nie jest trudno osiągnąćmoonfall84 pisze:Na pewno musisz się nastawić na trudną pracę. Bo zejście z tempa 5:00 na 3:59 to jest naprawdę spory postęp.