trening biegowy (do oceny)

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. staram sie biegac codziennie, chyba ze pogoda mi na to nie pozwala. (niezdiele staram sie odpuszczac aczkolwiek chyba to zmienie)
moja trasa ma około 2100 m. jest na działkach teren jest równy raz trawa raz kamyki żwir itp. start to zmieg łągodnie w dół to jest około 800 metrów sadze. później pod góre jakie 800 m . i całkwicie płaski terazn pozostałe 500 m. traktuje to jako (spadziste - rozgrzewka), (pod góre - wymeczenie i trening) płaski( zakonczenie [zwiekszam tempo] ewentualnie sprint).
staram sie biegac na zmiane czyli jeden dzień jedno kółko dosc szybkim tempem. a na drugi dzień 2 kółka wolniejszym. staram sie róznicowac trening zeby sie miesnienie przyzwyczajiły. ostatnie co jem to 1,5 przed bieganiem najpóźniej. staram sie też do 30 minut przed treniengiem wypic tak z 600 ml wody i tuz po tez jakkos tak. biegam zeby zgubic nadwage bo mam 180 cm wzrostu a wage kołko 105 Kg. awiec spora nadwagę. mam w planach gdy zwieksze biegi nawet do 3 kołek. nadal róznicowac biegi ale teaz brac l-karnityne i termogeniki firmy trec "clenburexin". czy ktos mi moze polecić jakąś zmiane badz skorygowac mój plan?? jestem nowy awiec porsze o wyrozumiałość. z góry dziekuję za pomoc:)
PKO
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

skorzystaj z naszych planow
http://bieganie.pl/?cat=19
mysle ze ktorys napewno bedzie ci pasowal, a watpliwosci wyjasnimy na forum
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale czy takiemoje bieganie coś mi da?? czy to da mi jakie kolwiek efekty?? co bym osiągnął gdybym tak dalej biegał? czy mozecie mi cos pwoeidzieć odnosie tego ze bede dokałdał do biegów termogeniki i karnityne.?? niedziele staram sie odpuszczać z bigów głownie w celu regeneracji mięśni. co o tm sadzicie?
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jak ma ci to pomoc psychicznie to mozesz brac. Sa badania ktore potwierdzaja i ktore neguja dzialanie tych specyfikow. Wybor nalezy do ciebie. Najwazniejszym faktorem jest ruch
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Odchudzanie z bieganiem polega na bieganiu na niskich intensywnościach. Tkanka tłuszczowa spala sie po 30-40 min wysiłku. Więc nie opłaca się biegać raz wolno, raz szybko. Więc lepiej biegać dłużej i wolno. Karnityna przyspieszy spalanie.
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzieki za pomoc. póki co pobiegam jak biegam w celu podkrecenia kondycji. w sumie chetnie zaczne ten trenieng na tłuszcz. ale sadze zeejscze nieejstem przygotowny na niego.:(
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ