chudnięcie - 30min/dzień czy 50min co 2 dni?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
gonefishing
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41'25"
Życiówka w maratonie: 4h01'38"

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:po pierwsze, biegasz bardzo słabo jak swój staż i kilometraż.
Nie generalizowałbym tak. Te co oczytałeś z podpisu: jeden uzyskany sprzed biegania, a drugi po 4 miesiącach. Są też inne kwestie, o których wiesz - nie będę się powtarzał, bo powiesz znowu, że się tłumaczę - więc nie ma sensu ta polemika. Zresztą nie mam takiego parcia na wyniki - minęło. To raczej jak widzę w większości przypadków najbardziej kręci tych co zaczynają biegać.
kejt7 pisze:Mogę się założyć, że masz kiepską cerę i/lub łupież, bywasz senny i miewasz napady głodu- powiedz, że się mylę!
Cera - jest OK i nigdy z tym problemu nie było
Łupież - tak owszem - miałem za gnojka jekieś ponad 20 lat temu
senny - tak, to prawda od zawsze, generalnie budzę się ok. 3, 4 rano i już ponownie nie zasypiam, a potem chodzę jak ćma
napady głodu - tak, ja chyba ciągle jestem głodny i o tej jak wyżej godzinie bezsennej czasem, aczkolwiek rzadko dojadam, bo co robić

Przypomnę, bo już pisałem ale chyba niedoczytane było, że ta dieta to próba przybrania na wadze i trwała nieco ponad 2 tygodnie.
BLOG - KOMENTARZE
ULICZNE: 5km 20:03 10km 41:25 21,1km 1:34:52
PRZEŁAJOWE: 42,2km 4:01:38
PKO
Awatar użytkownika
kejt7
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dziwna ta próba przybrania na wadze, mam nadzieję, że teraz odżywiasz się lepiej:)
wymyśliłabym lepsze sposoby, ale każdy robi, jak lubi
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ