Siłownia + bieganie

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
blackfish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MariNerr pisze:Podrosnąć w jakim sensie? :usmiech: Jeśli chodzi o wzrost, to od żadnych ćwiczeń się nie rośnie, to jest w genach po rodzicach i zależy od aktywności przysadki mózgowej.
A może jednak można? Rustam Achmetow :oczko: Oczywiście trudno powiedzieć, czy to ćwiczenia ostatecznie zdecydowały o jego wzroście...
PKO
MariNerr
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jakoś mało prawdopodobne jak dla mnie. Jak on to sprawdził, że przestał rosnąć w wieku 15 lat? :oczko:
Z tym rośnięciem to są różne sytuacje. Mój najlepszy kumpel w podstawówce przed jednymi wakacjami był mi równy wzrostem, a jak wrócił po, to byłem w małym szoku, bo był prawie o pół głowy wyższy (skończyło się tym, że jest ponad głowę wyższy). Tak że do końca okresu rozwoju wiele może się zdarzyć samo z siebie.
kiss of life (retired)
bill
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Odpowiedni trening na siłowni jest ważny, ale najważniejsza jest zbilansowana dieta. Też miałem kiedyś takiego kolegę jak miałem naście lat, że był najniższy w klasie, a przez 3 lata przerósł wszystkich. A tak poza tym polecam ten artykuł, w którym dużo więcej informacji na temat ćwiczeń na siłowni.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ