Już wszystko jasne:

Dziękuję wszystkim, że staraliście się pomóc i rozgryźć ten trening.
Moglbys napisac tutaj?
???b@rto pisze:Toż to orka 10 razy 600 metrów w 2 minuty (to po 3:20/km), potem 1,2 km po 4:30/km i przerwa taka, że na jej końcu nadal bym nie wiedział jak się nazywam.
Trening na 45 minut? Szaleństwo.
Zacznij z 2-4x powtorzyc obwód, wtedy zobaczysz czy bys pociągnął dalej.--Arkadia-- pisze:orka maksymalna - nawet nie wiem czy jestem w stanie to wykonać w takim czasie ale spróbuję - to program na 6 tygodni - po jego realizacji (w mniejszym lub większym stopnniu), zmieniam go.
Nie, nie... Ja tez tego treningu nie zrozumiałem. Za ostro, za duzo.b@rto pisze:@Rolli - zacytowałeś mnie i nie wiem co znaczą te znaki zapytania. Czy że ja cienki bolek, czy że trening wariactwo. Ja tylko odpowiem za siebie - na dzisiaj (nawet w idealnych warunkach atmosferycznych) bym tego nie wykonał. W 32 stopniach? Powrót karetką.
Odpowiedź na odczepnego, sami nie wiedzieli bo to przecież nie ich plan.--Arkadia-- pisze:
W3:T (2’:600m/1.2K@4’30’’R:2’)x10, it means your on the 3rd week of Tuesday of your plan,
1.2 kilometers at pace 4 minutes 30 seconds per kilometer. As for 2, that means that the 600m should be done at 2 minutes. R:2 means rest 2 minutes. x10 should be repetitions.
Hope this helps you.
Kirk